torsdag 3 augusti 2017

Mansfria festivaler - när vansinnet går över styr...

Åter igen visar svensk sk "feminism" upp sitt fula ansikte, och den här gången i form av mansfria festivaler. Visst, Sverige har blivit en framstående nation inom området våldtäkter och ofredande av kvinnor, men väldigt långt ifrån alla män är "tafsare" och våldtäktsmän. Ändå ska alla män straffas genom att portas från festivaler. I PK-Sverige är det som bekant tabu att ens tänka högt om vilka de respektlösa och översexuella männen faktiskt är, och genom en påtvingad tystnad sopas det lavinartat växande problemet under mattan.

Istället för att porta alla män från festivaler - vilket är såväl diskriminerande som en oerhörd skymf mot alla män som på intet sätt behandlar kvinnor illa - är det dags att lära förövarna vad som gäller.

Våldtäktsmän och tafsare har funnits överallt i alla tider, och den som tillåter sig att acceptera faktum vet att betéendet är normalt och legitimt bland män som är fostrade inom kulturer där kvinnor förtrycks och betraktas som lägre stående varelser. Det är ett faktum att Sverige under senare år bokstavligt talat har översvämmats av testosteronstinna "barn", som enligt pedofilprofetens onda och kvinnoföraktande läror har rätt att tafsa på och våldta kvinnor som inte döljer sig i förtryckartrasor. Detta vägrar landets alla "goda" människor - och framför allt "feministerna" att kännas vid.
Svenska "feminister" har dragit det absurda till sin yttersta gräns genom att sympatisera med användandet av förtryckartrasor, samt genom att motverka att utsatta kvinnor befrias från hedersförtryck.

Så till det senaste mycket sjuka påfundet inom svensk "feminism": Programledaren och komikern Emma Knyckare kläckte sin idé om mansfria festivaler, och trots att uteslutande av män är att anse som diskriminering - vilken är olaglig - nappade genast Falkenbergs kommun. I Metro står att läsa att Kristján Fannar - destinationsutvecklare hos Falkenbergs kommun - tycker att idén att diskriminera precis ALLA män för att vissa inte sköter sig är "spännande". Att lagbrott av vissa kan uppfattas som spännande är väl inte okänt, men dock förvånande i detta sammanhang.

I dagens Sverige samverkar en mängd av samhällets funktioner med islamiseringen av Sverige. Tillmötesgående badinrättningar har olika badtider för kvinnor och män. Det har visat sig förekomma skolbussar där flickor och pojkar separeras, och så även skolor där t ex idrott ses som legitim för könsseparering av barnen. Småflickor kläs i förtryckartrasor. Barnäktenskap accepteras. Djur halalslaktas i allt större omfattning, och om man vill vara säker på att slippa äta halalkött får man snart bara äta fläskkött. Svenska kyrkan donerar pengar till moskébyggande. Islamister ges inflytande inom svensk politik. Listan kan göras lång, men NU RÄCKER DET!!! Feminister och andra fiender till det jämställda, fria och demokratiska samhället har redan fått på tok för mycket inflytande. Anpassningen av Sverige till den medeltida pedofilideologin måste stoppas nu!!

Det är dags att omskola alla män som lever i tron att kvinnor får skändas fritt med pedofilprofetens välsignelse, om dom inte döljer sig under förtryckartrasor. Män som ser fria kvinnor som ett lovligt byte ska tvångsutbildas med kunskap om jämställdhet mellan könen, vad som är acceptabelt och vad som är TOTALT FÖRBJUDET betéende vid umgänge med kvinnor. De män som inte vill låta sig utbildas med denna kunskap, och de som vägrar att acceptera den kunskap de har fått till sig är de som ska portas - ur landet!!

Vad lär sig alla män som är fostrade till att förakta fria kvinnor av att skötsamma och respektfulla män portas från festivaler?!?! Inte ett jäkla skit!!

Det är dags att göra något åt problemet med män som fostrats att förakta och skända kvinnor, och detta innefattar inte att straffa de män som inte gör det!!http://touch.facebook.com/sharer.php?u=http://www.expressen.se%2Fgt%2Fexperten-mansfria-festivalen-ar-olaglig%2F&t=Experten%3A%20Mansfria%20festivalen%20%C3%A4r%20olaglig

2 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivet Anna! Själv tror jag att det redan är för sent att stoppa islamiseringen av Sverige. Muslimerna ges mer och mer rättigheter och inom en inte allt för lång framtid är vi helt i islams händer. De är ju redan inom svensk politik och t.o.m. i Riksdagen och allt accepteras i detta förunderliga land.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja tyvärr är väl även jag numera benägen att tro detsamma eftersom vi lever i ett självföraktande land. Frågan är bara hur lång tid det tar.

      Radera