tisdag 14 februari 2017

När snillet Anders Ygeman kastar skuld över folket...

När poliskåren står maktlös inför det mellanösternliknande och eskalerande våldet i samhället, och rikspolischefen är ett stort skämt vars främsta förmåga består i att uppvisa sin oduglighet - då rycker Anders Ygeman in med goda råd för att stävja samhällets förfall.

Nu ska nämligen medborgarna tänka till i sin vardag för att få slut på våldsvågen som håller på att dränka landet. Ygeman har kommit på att svenska folket håller på med en massa dumheter som göder den organiserade brottsligheten i landet, och om medborgarna upphör med sitt skadliga beteende kommer våldtäkterna, dödsskjutningarna, bilbränderna och alla de försåtliga attackerna mot landets blåljuspersonal att upphöra. Svenska mellanösternförorter kommer att bli lugna och fredliga igen - så som det var förr - om folket bara ser till att sluta upp att göda kriminaliteten.

Så vad gör då alla vi Svenssons som bidrar till att kvinnor inte kan gå säkra utomhus längre, att bilen kan brinna upp när man minst anar det, att ambulansen kanske inte kommer fram i tid för att den blev stenad av stackars ungdomar som saknar fritidsgård, och att man kan bli skjuten när man väntar på bussen?

Jo, vi undviker frisersalonger och klipper oss för en femtiolapp hos någon svartarbetare som kan hantera en sax och kam hjälpligt. Det är ett under att inte landets salonger har gått i konkurs i brist på betalningsvilliga kunder.

En annan sak vi gör som främjar brottsvågen är att vi åker svarttaxi. När vi förstulet smyger oss in i någon fulåkares bil och betalar en småpeng för att förflytta oss en bit - ja då är vi medskyldiga till någon våldtäkt eller två. Det är ett under att inte hela den "vita" taxirörelsen har gått i konkurs i brist på kunder som vill betala för sig. Kan det vara färdtjänsten och landstingets sjukresor som håller liv i branschen?

Ett stort problem är folkets vana att snorta kokain om helgerna. När folket mangrant smyger sig ut till gatulangarna om helgerna för att få sig en av årets minst femtiotvå strängar - jag då är vi alla medskyldiga till att polisen får sin dagliga dos av stenar vräkt över sig.

Tänk att någon som sitter i regeringsställning kan vara så urbota imbecillt korkad. Istället för att se sanningen i vitögat, konstrueras orsaker och lösningar för att slippa ta av skygglapparna. 
Det är så enkelt att om man gör ett befolkningsskifte på en plats, så kommer det nya folkets levnadsvanor att prägla platsen. Om man fyller upp landets förorter med Mellanöstern och Afrika, så kommer inte förorterna längre att fungera som svenska förorter har gjort tidigare. No go-zonernas anknytning till Sverige är mottagandet av försörjning, nyttjande av det sociala skyddsnätet och attackerna mot blåljuspersonalen som rings ut för jämnan för att ligister behöver sysselsättning.

Innan Ygeman greppar efter ett halmstrå och beskyller folket för att vara knarkare och snåljåpar, bör han allvarligt fundera på varför alla våldsverkare får hålla på med det dom gör. Varför plockas dom inte in i fängelse och deporteras från landet? Hur svårt kan det vara egentligen att rensa upp i skiten? Har inte poliser sina tjänstepuffror med sig när dom åker ut till dagens stenregn? Det är väl bara att sätta en bit bly i benet på var och en av de huliganer som visar sig med stenar och tändstickor i högsta hugg, för då är det färdigsprunget och dags att fylla baksätet på polisbilarna istället för att ta fram brandsläckaren.

Hur länge ska det fortsätta att daltas med samhällets allra sämsta avskum?!?! Ska folket tvingas starta medborgargarden för att få slut på eländet?? Tyvärr är det väl så illa, för när man får höra något så korkat som att man ska sluta att åka svarttaxi, sluta klippa sig för en femtiolapp och sluta snorta kokain för att inte göda brottsligheten - dvs att man ska sluta göra saker man inte gör för att få slut på våldet - då har regeringen sjunkit under bottenslammet!!https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=126591270700240&display=popup&href=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fa%2Flx8OG&redirect_uri=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fa%2Flx8OG

6 kommentarer:

 1. Jag är ingen älskare av Anders Ygeman, men jag tycker faktiskt att han har helt rätt i det här fallet. Vi kan inte kräva av samhället att bekämpa kriminalitet om vi själva göder samma kriminalitet.

  Att lägga skulden på Dan Eliasson som Rikspolischef är att göra det lätt för sig. Jag har jobbat på Försäkringskassan, jobbar på Migrationsverket och har följaktligen inte mycket till övers för honom. Men Polisens problem kom inte med honom, dom fanns där tidigare och blev inte bättre av en centraliserad organisation.

  Faktum är att det fanns kriminalitet INNAN det flyttade in människor från Nordafrika och Mellanöstern i våra förorter. Antalet mord var t.ex. högre för 10-20 år sedan. Kriminella gäng är inte heller en ny företeelse. Som boende i Nordvästra Skåne minns jag när MC-gängen Bandidos och Hells Angels hade högkvarter i grannbyarna Hasslarp och Kattarp och sköt med raketgevär mellan sig. Då hade vi en hel del gängrelaterade mord. Dom kom varken från Nordafrika, Mellanöstern eller Balkan. Möjligen från Danmark.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka "vi" är det du anser vara skyldiga till att göda kriminaliteten? Är det gemene man som skapar våldet, våldtäkterna, attackerna mot blåljuspersonalen, bilbränder, mord, rån och skottlossningar mm genom att inte gå till frisören, åka svarttaxi och snorta kokain? Hurdan är du och vilka umgås du med när du tror att majoriteten av svenska folket dras med sådana vanor? Personligen är jag 100% oskyldig till eländet, men bidrar med stora summor skattepengar varje månad till försörjningen av de skadegörande parasiterna.
   Att lägga skulden på Dan Eliasson är inte att göra det lätt för sig, utan det är att vara realistisk. Polisen kunde förvisso ha fungerat bättre även förr, men han har bara gjort ont värre genom sin oduglighet och bristande lyhördhet. Han vet ingenting om polisarbete men har ändå stått på sig i sin strävan att förstöra, urholka och faktiskt ta sönder en av landets viktigaste funktioner. Han kunde inte ens låta tillverka sina makalöst löjeväckande armband med text på språk som de tafsande odjuren förstår. Kvinnors frihet och säkerhet är hårt beskuren och rikspolischefen designar plastiga smycken som lösning på ett allvarligt samhällsproblem. Han förtjänar all skuld man kan ösa över honom.

   Jodå, det har alltid funnits kriminalitet, men frågan är av vilken sort och i vilken omfattning. Det fanns ett sådant MC-gäng som du nämner i en klubblokal precis intill min arbetsplats för många år sedan, men vad dom ägnade sig åt i sin lokal led varken grannarna eller vår arbetsplats av. Statistik kan man frisera och förvanska hursomhelst, och det är de hjärntvättades versioner som sprids som "sanningar" i dagens samhälle. Allt för att folket ska tro att vi är tryggare än någonsin. Men när jag var ung kunde kvinnor tom promenera ensamma hem från krogen om nätterna utan att bli våldtagna. Förorten jag växte upp i har förvandlats från ett nybyggt, fint och trevligt område fyllt av barnfamiljer till ett av landets värsta ghetton. Då jag bodde där fanns det några arbetskraftsinvandrare i området som jobbade och skötte sig. Deras barn gick i skolan och skötte sig. Det var människor som kom till Sverige för att arbeta och som bidrog till samhället. Det var inte parasiter som satt som fågelungar och väntade på att bli matade, och såg det som en självklarhet att bli försörjda. Nu är bostadsområdet ökänt och man tror man att man rest till Mellanöstern/Afrika om man åker dit. Skulle aldrig ta en promenad eller parkera bilen där. Tyvärr hör det detta "godhetens tidevarv" till att ursäkta alla problem som uppkommer ur kulturkrockarna med att säga att allt var lika illa förr. Men det var det inte, och inga ursäkter förändrar detta faktum.

   Radera
 2. Sverige är fantastiskt! Polisen har pistoler men får inte använda dessa. - Varför har de ens pistoler? Några skott i dräggen så kanske det lugnar ner sig. Att dalta med dem kommer aldrig att lugna ner sig när de vet att de är straffbefriade. Sittande regering kommer att dra Sverige så djup i skiten de kan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej daltandet kommer inte leda till att dessa skadegörande parasiter lugnar ner sig. Tvärtom kommer våldet och skadegörelsen fortsätta att öka och sprida sig. Regeringen har ingen kontroll, och inget intresse för sin befolkning utan låter landet förstöras. Daltandet lär fortsätta tills folk tröttnar och tar situationen i egna händer.

   Radera
 3. "... våldsvågen som håller på att dränka landet. ..."

  Du är allt bra okunnig du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du anser dig vara kunnig nog att påstå att jag är okunnig? Jag vet inte om du är både blind och hjärntvättad, eller endast det sistnämnda. Men jag vet en sak, nämligen att du är dryg och överlägsen. Ha det så bra i din trygga och verklighetsfrånvända alldeles egna lilla vrå av verkligheten.

   Radera