söndag 4 december 2016

Från landsförrädare till programledare...

Just när jag trodde att SVT inte kunde sjunka djupare i pk-träsket, anställde dom Sveriges Bittraste Hycklare - Fredrik Reinfeldt som programledare. Hur eniga många än må vara om att Stefan Löfven är en värdelös statsminister - vilket han faktiskt är - så kan man vara säker på en sak, nämligen att landet hade inte varit i bättre skick om landsförrädaren Reinfeldt fått behålla makten. Åtminstone inte för svenskarna.

För medan Löfven "bara" är fullkomligt ointresserad av svenska folket, så skulle man kunna beskriva Reinfeldts känslor inför svenskarna som rent förakt. Åtta långa år av nedmontering av välfärden för dom som behöver den bäst, samt vidöppna gränser för hela världen blev resultatet när hycklaren som avskyr svenska folket - men girigt suger i sig av skattepengarna - fick fria händer att visa vad han gick för. Det är nästan fantastiskt att en hjärtlös människa ens kan komma på tanken att be andra öppna sina, men när han gjorde det gav han hyckleriet ett nytt ansikte.

Men den som vill svenskarna illa har allt gott att vänta sig, så nu belönas Hycklaren med ett programledarjobb i SVT. Det är smaklöst och inte minst äcklande. Att se honom i rutan kan möjligen hjälpa viktminskningar på traven för dom som inte vill bada i vassen nästa sommar.

Är det inte dags att alla svenskar som inte är hjärntvättade utövar sin konsumentmakt?? Hur skulle det gå för SVT om den föraktade fjärdedelen av folket säger upp sina TV-licenser? Den som inte duger som människa i "Världens humanitära stormakt" bör heller inte duga som kassako. Det är illa nog att en stor del av lönen konfiskeras till utgifter man inte vill vara med och betala, medan det man vill bidra till försummas - pensioner, äldreomsorg, vård, assistans till funktionshindrade mm. 

Men att folk ska vara med och betala för att se denne landsförrädare i rutan - och att i övrigt proppas fulla med motbjudande propaganda - NEJ TACK, där går gränsen!!!!


http://www.svt.se/kultur/reinfeldt-moter-decenniernas-makthavare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar