tisdag 27 december 2016

Är föräldraskap ett förvärvsarbete om man INTE är svensk??

Dra nu hårt efter andan ni som är lite godare än alla andra, men dagens läsning i arbetet.se tydliggjorde att frågan faktiskt är befogad. För medan svenska föräldrar förväntas förvärvsarbeta, och endast vara hemma med barnen under föräldraledigheten, flyttar det in folk i landet som ser barnafödandet som ett jobb - eller kanske rättare sagt sin livsuppgift, och en förklaring till varför man inte har tid att arbeta. Att andra människor måste lägga sina liv på att arbeta så att dessa parasiter ska kunna bli försörjda, finns det inte en minsta tanke på. Att det finns pensionärer som svälter trots att dom betalat skatt ett helt liv, och att funktionshindrade hellre får dö än att belasta samhället behöver dessa snyltare heller inte tänka på. Det finns ju ett socialt skyddsnät att suga ur till sista maskan.

Artikeln heter "Arbetslösheten präglar somaliers liv i Sverige". Det är förstås en sorglig rubrik, men att läsa artikeln väcker tyvärr mera ilska än medlidande. För när det handlar om SJÄLVVALD arbetslöshet känner jag inte ett uns av medlidande. Författaren har besökt en av fem somaliska föreningar i Rosengård, och där bad han ordföranden Abdullahi att få tala med några arbetslösa medlemmar - vilket han omgående ordnade. Enligt artikeln är bara drygt en femtedel av somalierna i Sverige "sysselsatta" (ordet brukar vanligen betyda att skattebetalarna finansierar tidsfördrivet) varav 28 procent av männen och 18 procent av kvinnorna har jobb. In på kontorsrummet kommer fyra småbarnsmammor, och två unga män vilka förvisso sägs vara på jakt efter jobb, vilket lär vara svårt att få med tanke på att dom avstod från att gå ut skolan.

Så vad har då kvinnorna ägnat sig åt sedan dom kom till Sverige? Jo, dom har fött barn. Barn efter barn efter barn... Den yngsta har bara hunnit få tre barn, medan dom andra kvinnorna har hunnit med att föda sju, nio och åtta barn. Kvinnan med nio barn känner sig smått förolämpad när hon får frågan om vilka jobb hon har haft under sina 15 år i Sverige. Citerat ur artikeln: 
"Hon skrattar och säger: -Det är ett fast jobb att föda och ta hand om nio barn." Kvinnan med åtta barn fyller i: "-Ett heltidsjobb som pågår dygnet runt. Jag har inte hunnit skaffa mig någon utbildning eller något jobb".

HAR INTE HUNNIT!!!! Tänk om alla stressade svenskar som inte får livspusslet att gå ihop skulle resonera på samma sätt?! Vem skulle då försörja alla bidragssnyltare som har privilegiet att få välja om dom har lust att arbeta?! Som SVENSK bara SKA man försörja sig själv och de avkommor man sätter till världen. En svensk som drabbas av OFRIVILLIG ARBETSLÖSHET, sjukdom, funktionshinder eller för den delen ålderdom betraktas av svenska myndigheter och makthavare som en BELASTNING vilken ska jagas, svältas eller försummas. Detta OAVSETT hur mycket och hur länge vederbörande betalat skatt till samhället.

Jag vet att man som god och politiskt korrekt svensk förväntas tycka synd om alla som flyttar till Sverige och får livstids försörjning. Men förutom att jag aldrig kommer tycka synd om FRIVILLIGT arbetslösa, måste jag lyfta frågan om hur många arbetsgivare som har möjlighet att skramla fram ett jobb åt någon som inte kan svenska språket, och som inte endast är outbildad utan kanske rentav är analfabet. Vilket behov på arbetsmarknaden kan en helt obildad/outbildad människa tänkas fylla? Nu måste förstås vän av "godhet" indignerat protestera, så varsågoda att göra det alla som nyss satte i halsen.

Artikeln i arbetet.se om arbetslösa Somalier var kanske tänkt att väcka liv i torra tårkanaler, men effekten blev den motsatta i mitt fall. Den kan omöjligtvis bli något annat när kvinnor som föder barn i samma takt som kroppen hinner reproducera sig förklarar att det är ett fast jobb - ett heltidsjobb - att ständigt sätta nya barn till världen. Personligen bryr jag mig inte om hur många barn någon skaffar - så länge vederbörande försörjer sina barn. Men nu är det ju så att det är svenska skattebetalare som försörjer dom stora och ständigt växande familjerna, som dessutom enligt samma artikel anser att "många barn är tecken på rikedom och inger respekt. Ju fler barn desto högre status i samhället".

Jo tack, det går finfint att skaffa sig "status" i samhället när man slipper bidra med en enda liten ynklig krona till välfärden. Det går finfint att skratta åt tanken på att arbeta, när man lever ett kravlöst liv där bidragsregnet faller tätare för varje gång man förökar sig.

Men det får vara nog nu!!!! Sverige ska inte vara hela väldens socialkontor, när den egna befolkningens behov inte tillgodoses av samhället. Det är JÄVLAR I MIG inte rätt att svaga svenska grupper diskrimineras av ekonomiska orsaker, när det är fritt fram för folk som flyttar hit att parasitera på skattepengarna under hela sina livstid!!!

Det är snart dags att handgripligen kasta ut 7-klövern ur Rosenbad!! Det är nog nu!!!Jag lyckades inte kopiera någon länk till artikeln, så den som vill läsa den kan googla på arbetet.se Arbetslösheten präglar somaliers liv i Sverige. Artikeln publicerades 14 oktober 2015.8 kommentarer:

 1. Kanonbra skrivet! ☺ Det här helt klart spårat ur totalt.....

  SvaraRadera
 2. Jag håller med fullständigt.

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet Anna! Sverige är nog det underligaste land på jorden i det här avseendet. Parasiterna har inte ens vett att skämmas när de suger ut Sverige utan att bidra med ett enda öre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nej att skämmas har dom absolut inte förstånd till. Men dom skulle inte ha varit flitigare i sitt hemland - bara minde mindre fylliga i figuren och plånböckerna.

   Radera
 4. Bra Lena parasiterna kommer hit till sverige och kräver mer och mer pängar medan vi svenskar får be på bara knäna om att få bidrag, jag har skälv varit med om det skjälv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det slösas frikostigt med skattepengarna, men tyvärr är det inte behövande svenskar som får glädjas åt bidragsregnet.

   Radera