lördag 12 november 2016

När rättssystemet skyddar pedofilideologin ska det bytas ut!!

Det har länge varit illa nog att det svenska rättssystemet inte står på brottsoffrens sida, vilket har blivit extra tydligt nu när Sverige har blivit en våldtäktsnation av världsklass. Men ont kan alltid bli värre, och nu verkar botten vara nådd. Nu är det nämligen inte endast viktigast att värna om att brottslingar får sina "rättigheter" tillgodosedda, utan nu ska även den medeltida pedofilideologin skyddas genom att mörka de illdåd som sker i dess namn.

I Aftonbladet står att läsa att en kvinna har blivit mördad, och efter strypningen fick hon bl a sitt ansikte inknutet i förtryckartrasorna hon kort innan sin död tog sig friheten att sluta bära. Hon valde att visa sig med håret utsläppt och fick betala med sitt liv. Kvinnan borde ha haft rättigheten att leva utan att gömma sig i trasorna när hon äntligen befann sig i ett "fritt", "demokratiskt" och "jämställt" land. Men nej - i Sverige tillämpas sharialagarna av alla som så önskar. Mångkulturen flödar, och så gör offren i dess spår.

Mordet i sig är fruktansvärt horribelt, men det är inte det enda. Rättssystemet har nämligen valt att mörka varför kvinnan mördades. Den "goda" politiska korrektheten har nu även besudlat och tagit över vårt rättsväsende, och i dess strävan att undanhålla folk sanningen om att pedofilideologin skördat ännu ett offer i vårt land, låter domstolen förtryckartrasorna förvandlas till "scarfs". För om man säger och skriver att den döda kvinnans ansikte och kropp knöts in i tre "scarfs" har man trollat bort det faktum att ännu ett "hedersmord" har skett. Man har skyddat pedofilideologin från att utsättas från ännu mera rättmättigt förakt, från det folk som inte vill veta av en ideologi som inte kan samexistera med någon eller något som inte följer den. En förtryckarideologi som inte är integrerbar, utan vill ta över alla samhällen den slår rot i. 

Hur långt ska islamiseringen av Sverige få gå innan våra makthavare, rättsväsendet och landets alla hjärntvättade godhetsknarkare är nöjda?! När hedersmord mörkas för att skydda pedofilideologin är landet skrämmande illa ute.
Nästa gång ondskans "religion" slår till på något sätt mot otrogna kan det vara du och jag som drabbas. Vem ska skydda oss när medeltidens mörker har sänkt sig över landet? Vem ska skipa rättvisa när vi utsätts för brott?! Kommer vi i framtiden att bli stenade när vi utsätts för våldtäkt?! Hur ska det växande eländet sluta?!

Ja ja, jag vet att det finns hjärntvättade krakar som tycker att jag överdriver nu, men till alla er som tycker det kan jag bara säga att det skiter jag högaktningsfullt i. Ni trivs väl antagligen med tanken på att tvingas underordna er förtrycket när den dagen är kommen. Eller så drar ni skygglapparna utanpå förtryckartrasan och låtsas att allt är som vanligt. Men om ni är det minsta intresserade av att titta lite i facit om hur framtiden kan komma att se ut, så lägg er energi på att studera hur det har gått för t ex Iran och Afghanistan. Det var helt normala länder innan den medeltida pedofilideologin tog över fullständigt. Varför skulle inte samma sak kunna hända här - där en hjärntvättad maktelit och befolkning hjälper extremisterna på traven, där regeringen låter sig infiltreras av islamister, där islamister i form terrorister och massmördare har en gräddfil i samhället, och där till och med svenska kyrkan sviker sitt folk genom att hjälpa till med moskébygge.

Måtte folk vakna innan det är för sent. Det är alldeles för långt kvar till nästa val. Makthavarna och rättsväsendet som skyddar pedofilideologin måste bytas ut NU!!!


https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=126591270700240&display=page&href=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Fkolumnister%2Fkerstinweigl%2Farticle23901204.ab&redirect_uri=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Fkolumnister%2Fkerstinweigl%2Farticle23901204.ab

4 kommentarer:

 1. Och vad värre är Anna (?) är att SFS 1994:1219 artikel 9 (lag) förbjuder islam från att utverkas offentligt som religion i förenlighet med mänskliga rättigheter!
  - Följer staten Sveriges regering den lagen?
  - Har jag stämt staten Sverige till svars i domstol för det brottet?
  - Ville domstolsväsendet ens 'ta i frågan'?
  - Ska ärendet upp i Europadomstolen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att svaret är nej på den första frågan, tror att svaret är ja på den andra frågan, och hoppas att svaret är ja på tredje och fjärde frågan.

   Radera
 2. Bra skrivet som vanligt Anna. Sverige är på väg mot avgrunden. Donald J Trump vann valet i USA. Det kommer att ske förändringar även i Europa. Dock är det alltför långt till val i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket! Ja förändringarnas tid har nog börjat, men förstörelsen framskrider i en snabbare takt. Våra makthavare kommer inte lära sig något av Trumps seger, utan föraktet för en stor del av svenska folket kommer att fortgå. 2018 känns väldigt avlägset, och mycket mera hinner förstöras innan dess.

   Radera