lördag 19 november 2016

Fattar inte politikerna och ordningsmakten att nogo-zonerna förklarat krig mot landet??

Dag efter dag får man läsa om hur poliser och annan blåljuspersonal attackeras i landets förorter. Stenar haglar och bilar sätts i brand. Lagens långa arm flyr med svansen mellan benen för jämnan, och de stackars sysslolösa ungdomarna som saknar fritidsgårdar skördar ständigt nya segrar i den dagliga jakten på något att förströ sig med om dagarna.

Är kaffe- och varmkorvsbjudningar den rätta vägen att gå för att få stenkastande stackars missförstådda ungdomar att sluta med sitt farliga och skadliga betéende? Ja vad säger det facit den svenska poliskåren har i ärendet? Gick vägen till ligisternas hjärta genom magen? Nej det verkar visst inte så.

Det är dags att våra politiker och vår ordningsmakt ser attackerna för vad dom är - en krigsförklaring mot det svenska samhället. Det är lika dags att det görs någonting åt denna krigsförklaring mot Sverige och de svenskar som våldsverkarna vill hålla ute ur sina ghetton. Det vi duger till är att försörja alla som inte har den minsta lilla lust att bidra till samhället.

Medan pensionärer svälter ihjäl, funktionshindrade fråntas sin assistans, sjuka tvingas jobba, vårdköerna växer och välfärden bokstavligt talat nedmonteras för det svenska folket, tvingas skattebetalarna att pumpa in pengar i ett system som betalar livslång försörjning till våldsverkare som riggar "fällor" för poliser och räddningstjänst för att gå till attack.

Varför lever alla våldsverkare ännu i frihet?? Varför fängslas dom inte?? Förutom att dom skadar människor och tvingar folk att arbeta med risk för liv och hälsa, så förstör dom stora ekonomiska värden när dom utövar sin lust att eldhärja allt som går på fyra hjul.

Om de samhällsfarliga parasiterna hade gjort exakt samma sak i sina egna hemländer hade det kallats krig. I Sverige kallas det "Brist på fritidsgård och sysselsättning".

Det får vara nog med daltandet med stridslystna brottslingar nu!!! Det är dags att sätta in militära styrkor i nogo-zonerna och rensa upp i eländet. Tiden är inne för hårda straff och utvisningar!!!


2 kommentarer:

  1. Bunta ihop muslinglina och skicka ut dem ur Sverige. Det är ett jäkla daltande med dessa ligister som förorsakar samhället stora kostnader. Inte heller bara samhället utan de som drabbas av höjda försäkringspremier.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är obegripligt att det daltas med dessa farliga våldsverkare!! Att försörja dom är värre än att spola ner skattepengar i toaletten. Dessutom höjs försäkringspremierna. När ska polisen börja göra skäl för sitt namn?!?!

      Radera