söndag 6 november 2016

"-Det som har hänt här i Sverige är värre än krig"...

Så säger en kvinna om att hon fick förtryckartrasan avsliten från huvudet utanför mataffären. VÄRRE än KRIG?!?! Hon måste definitivt ha flytt innan kriget bröt ut, för är det inte värre saker än så man råkar ut för när man befinner sig mitt i ett krig, är det väl knappast ens värt att fly någonstans.
PK-blaskan Aftonbladet tar naturligtvis sin chans att aktivera folks tårkanaler genom att rapportera om den traumatiska händelsen, och vad annat vore väl att vänta sig. Kvinnan känner sig ju jättekränkt, och vågar inte gå ut ifall denna händelse skulle kunna upprepa sig.

Jag tänker inte ens ursäkta mig inför alla som är lite godare än alla andra, när jag säger att ribban för vad folk ska behöva tåla är verkligen satt på olika höjder. Visst, det är bara att konstatera att det finns kvinnor som gömmer sig i skynken, för att dom sedan födseln är hjärntvättade att tro att det är deras guds önskan att just de som föds med en springa mellan benen ska gömma sig. Och visst, personligen skulle jag väl inte rycka av någon sitt otäcka skynke. Men att en avdragen förtryckartrasa har ett så stort nyhetsvärde, och att avdragandet är "värre än krig" - det är magstarkt sagt.

För om det som denna kvinna råkade ut för är "värre än krig" - vad är då våldtäkterna och alla andra sexuella ofredanden som inträffar varenda dag i det fördärvade Sverige? Svenska kvinnor har helt andra saker än en trasa att oroa sig för när dom vistas i dagens samhälle, men denna oro är numera normaliserad vardagsmat.

Vem hade för några enstaka år sedan ens kunnat fantisera om att våldtäkter - och gruppvåldtäkter - skulle bli vardagsmat i vårt fina och hyfsat trygga land? Vem hade kunnat tro att media skulle ägna sig åt att legitimera kvinnoförtryck istället för att bekämpa detsamma? Vem hade kunnat tro att feminismen skulle bli jämställdhetens fiende?

Saken är den att medeltida förtryck hör inte hemma i ett modernt, demokratiskt, fritt och jämställt samhälle. Det finns människor som hjärntvättats sedan födseln till att hänge sig åt eländet som godhetsknarkare och indoktrinerade kallar "fredens religion", och det finns stackare som tvingas underkasta sig förtryck och trasor för att slippa bli utsatta för våld och mord. Bara det faktum att många kvinnor tvingas gömma sig i förtyckartrasor för att inte skadas eller dö, får mig att må illa.
PK-media och dom förvirrade vänsterfeministerna gör allt för att folk ska acceptera pedofilideologins vedervärdiga symbol, och inget för att hjälpa dom som vill slippa.

Visst är det trist för en totalindoktrinerad person att få trasan dragen av huvudet, men samtidigt vittnar denna händelse om att folk faktiskt börjar få nog av att få pedofilideologin gnuggad i ansiktet hela tiden. När människor ständigt blir påtvingade något som är motbjudande, såsom en medeltida vålds-, förtryckar- och pedofilideologi - och inte ser något sätt att slippa den - börjar det nog rinna över till sist.



https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=126591270700240&display=page&href=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Farticle23856601.ab&redirect_uri=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Farticle23856601.ab




6 kommentarer:

 1. Åk tillbaka till kriget då för fan om Sverige inte passar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kriget hon säger sig ha lämnat verkar inte vara så farligt att återvända till.

   Radera
 2. hon borde väl vara glad att någon hjälpte henne av med den medeltida förtryckartrasan. Det hör inte hemma i Sverige, utplåna islam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja egentligen borde hon vara glad, men det förstår hon inte eftersom hon är hjärntvättad. Dessutom kanske hon får sig en omgång hedersvåld av maken, bröder, söner eller nån annan i släkten för att någon fick se hennes hår. "Fredens religion" är fullspäckad med våldsutövning, och hör definitivt inte hemma i Sverige.

   Radera
 3. Japp,fanns det inte farligare saker i kriget än att nån rykte av dem förtryckartrasan från huvudet förstår jag inte VARFÖR dem flydde hit !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det måste helt enkelt vara så att hon inte har upplevt något krig.

   Radera