onsdag 5 oktober 2016

Vänförfrågningar från porrbrudar...

Jag måste erkänna att jag är ganska förvånad över en sak - nämligen att jag regelbundet får vänförfrågningar på FB från dom mest perverterade porrbrudar man kan skåda. För det första undrar jag varför just jag är föremål för denna uppmärksamhet. Det finns ingenting på min FB-sida som skulle kunna dra igång några snuskiga fantasier, och det är min hund som pryder min profilbild. Är dom sugna på djursex må tro?? Vidriga avskyvärda tanke!!!!!

För det andra undrar jag hur deras inlägg ens får finnas på FB, som brukar rensas från förhållandevis harmlösa bilder i jämförelse med vad porrbrudarna lägger ut på sina sidor. När jag får en vänförfrågan brukar jag titta vem personen är som vill bli vän med mig. Det är inte alla som har direkt ädla syften med sin "vänskap", utan ibland är det meningsmotståndare som inbillar sig att dom ska få komma mig inpå livet. Jag har noterat att det nästan undantagslöst är så att när kvinnor som ser ut som lystna prostituerade söker vänskap, är deras flöde fyllt av pornografi. Man ser rakt in akten i deras p-rullar. Vad vill dom åstadkomma med denna inblick i deras underliv???

Hursomhelst känns det väldigt bisarrt att få dom här förfrågningarna. Jag hoppas att dom skickas ut slumpvis så att jag slipper känna mig utvald. Finns det inte några grupper på FB som porrfolket kan vara med i, och där dom kan jaga varandra?


2 kommentarer:

  1. Så tråkigt att behöva ta emot dessa förfrågningar. Jag har klarar mig på Facebook men min Instagram bombas av sådana förfrågningar i perioder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja usch, visst är det tråkigt! Min instagram har fått vara hyfsat ifred tack och lov. Det har hänt ett par gånger att "porrbrudar" har hakat på mig som följare, men dom har avföljt mig hyfsat fort igen när jag ignorerat dom.

      Radera