torsdag 6 oktober 2016

Tänk att få slippa all propaganda för den medeltida pedofilideologin!!

Nu börjar jag bli trött - riktigt jäkla trött - på att det är omöjligt att ta del av medias nyhetsrapportering utan att få sin dagliga dos av propaganda för pedofilideologin. Media skulle kunna bry sig om alla kvinnor som lider av "hedersvåld", och förtrycks under hårda sharialagar runtom i detta land. I nogo-zonerna finns hur många kvinnor som helst som skulle behöva den mediala uppmärksamheten för att få hjälp till ett liv utan förtryck. Kvinnor som flydde ur askan i elden.
Det skulle kunna rapporteras om alla gifta barn i det här landet. Både dom som kommer hit som gifta och tvingas fortsätta leva så, och dom som tvingas iväg från Sverige för att gifta sig under skolloven.

Men nej - ALLT media vill rapportera om i ämnet är exempel på hjärntvättade människor som råkar vilja svepa in sig skynken. Vartenda litet exempel görs det stor affär av, och landets alla sjuka vänsterfeminister hakar på och skrider till förtryckets försvar med näbbar och klor.
Dom flesta som vill underkasta sig förtyckartrasorna råkar vara födda i familjer där dom fått sina små grå hjärntvättade sedan födseln, och några stycken är ofattbart svenskor som föddes i frihet men som det slog runt i huvudet på.

Hur vore det om alla som vill följa pedofilprofetens läror skulle ta och packa sina väskor och flytta till något av de länder där medeltiden ännu råder? Varför ska människor som vant sig vid att leva i ett fritt, demokratiskt och hyfsat jämställt land tvingas se hur all utveckling som våra förfäder har kämpat för förstörs och går bakåt???

När ska propagandamaskineriet börja förstå att vi som är fullständigt immuna mot deras försök till hjärntvättning, bara blir ännu motvilligare av deras envisa envisa försök att omvända oss???

Jag kommer ALDRIG någonsin att känna något positivt för en ideologi skapad av en mordlysten och översexuell pedofil. Jag kommer ALDRIG förstå varför det finns så många fullständiga IDIOTER som lägger kraft på att hjälpa hjärntvättade människor att få samhällets acceptans för att dom sveper in sig i förtryckartrasor, ISTÄLLET FÖR att hjälpa alla de kvinnor som TVINGAS underkasta sig förtrycket och svepa in sig i trasorna - för att slippa utsättas för våld.

Hur in i helsike galet håller detta land på att bli, när kampen som förs i modern tid handlar om att legitimera kvinnoförtryck?!?!6 kommentarer:

 1. Man tar om mångfald, men vilken sorts mångfald. Det dräller in hundratusentals muslimer och Regeringen älskar det. De flesta kommer ALDRIG att bidra med en enda skattekrona utan leva gott på våran bekostnad livet ut. Här trampar de inlindade i stora horder med en stor mobiltelefon och en drös ungar runt en barnvagn och en i magen. Snart är vi i en minoritet gentemot dessa snyltare. Men godhetsknarkarna är belåtna. Det drabbar inter dem. Tusentals är på väg, var ska det sluta? - När Sverige är helt bankrutt. Det lånas miljarder på vår och efterkommande generationer för att hysa brottslingar som ekonomiska bedragare, mördare och våldtäcksmän och ingen reagerar inom statsmaskinerier. Det är helt obegripligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt obegripligt att våra makthavare försätter sitt land och sitt folk i en så ohållbar situation. Svenskarna kommer att bli en minoritet i sitt eget land, och ekonomin kommer haverera totalt som Greklands när minoriteten och gigantiska lån ska försörja den stora massan. Lata bidragssnyltare kommer så småningom att få leva fattigt eller på kriminalitet som i många andra fattiga länder, och vid det laget har flyktingströmmen redan lämnat Sverige. För de svenskar som inte står ut med förtrycket under islam, våldtäkter, bränder och skottlossningar, samt att tvingas slita för en lön med universums högsta skatt lämnar landet.

   Radera
 2. Det gäller inte bara ekonomin. Dessa primitiva muslimer kommer skada flickor/kvinnor för livet med sina sexuella trakasserier/våldtäkter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det. De svenskar som vill fortsätta leva i frihet utan att förtryckas under sharia-lagar, och utan att bli utsatta för våld och våldtäkter kommer fly från detta land.

   Radera
 3. Nej, de flesta kommer inte att leva gott på vår bekostnad. Varför? Jo, därför att vårt välfärdsssytem är ett minne blott om bara några år. Alternativet är att Sverige gör konkurs. Vi kan snart glömma allt vad sociala skyddsnät heter, vi kan glömma fri sjukvård och allt sådant vi har lärt oss att ta för givet. Vi är redan i en situation där den enda rimliga möjligheten ut är ett amerikanskt system där man får betala för allting.

  Vad har vi lärt oss av detta? Jo, det som många varnade för redan på 90-talet. En välfärdsstat med sociala skyddsnät går inte att kombinera med öppna gränser. Enda sättet att inte bli invaderad av horder av fattiga ekonomiska flyktingar är att lägga skyddsnätet på samma nivå som resten av världen...

  Så det är enkelt, antingen så stänger vi gränserna med taggtråd eller så tar vi bort skyddsnäten. Jag gissar på att det blir det sista, på grund av att vi har demokrati och det är det alternativet som de korkade fåren kommer att rösta fram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att välfärden snart är ett minne blott för alla - och inte endast för svenskarna såsom utvecklingen är för stunden. Men det räcker inte med att stänga gränserna, utan alla som kommit hit i syfte att snylta måste omgående skickas hem. Alla som söker eller fått asyl och semestrar i länderna dom ljög att dom flydde ifrån ska skickas tillbaka. Alla kriminella som kommit hit ska härifrån. Alla äckligt lata som kommit hit och skrattar åt tanken på att jobba för att dom inte har tid när dom skaffar nya ungar varje år, och inte sätter foten på en SFI-lektion på 10 år ska härifrån. Alla otacksamma vandaler som krigar mot Sverige i nogo-zonerna ska härifrån. Landet måste rensas även om gränsen stängs, för alla oförtjänta som redan är här belastar landet oerhört tungt redan. Vissa nöjer sig inte ens med att sitt all-inclusive liv, utan försöker aktivt förstöra allt omkring sig. Pedofildyrkarna vill ta över, och när dom är tillräckligt många är det bäst att som svensk fly härifrån.

   Radera