onsdag 19 oktober 2016

NEJ - skattebetalarna ska inte försörja islamistiska extremister!!!!

När i h-vete är det nog med vansinnet i detta land egentligen?! Inte nog med att man kallar IS återvändande mördaräckelpatrask för "svenskar" - vilket är ett stort hån mot svenska folket. Dom får dessutom åtnjuta samhällets alla privilegier när dom har tröttnat på att skära huvudet av folk, knuffa ner människor från hustak, våldta sina sexsslavar och bränna sina offer levande i burar. Världens allra farligaste avskum ska "integreras" i det svenska samhället, och leva sida vid sida med oskyldiga människor, och integrationen tvingas svenska skattebetalare att finansiera.

Medan svenska kommuner förbereder "avhopp från våldsbejakande extremism", och rullar ut röda mattan åt världens allra mest mordiska pedofilanhängare, undrar jag hur sjuka i huvudet alla de svenskar är som beslutar att så ska ske? Monster som inte förtjänar annat än ett billigt skott i pannan får förtur till allt i samhället. Dom får hjälp och förtur till bostad, skattefinansierad "sysselsättning" och naturligtvis livstids försörjning. Allt detta medan assistansen dras in för landets funktionshindrade för att spara pengar, och fattigpensionärerna inte har råd att äta mat längre!!!

Hur mycket ska landets icke hjärntvättade befolkning behöva tåla?! Att makthavarna utövar en växande etnisk diskriminering av svenskar är ett tragiskt faktum. Men därutöver ska folket tvingas leva med att extremt farliga islamistiska extremister går fria ibland oss i samhället. Hur är det möjligt att någon VILL ha dessa monster på fri fot?! Som om det inte är nog att folk utsätts för fara, så ska skattebetalarna försörja dom j-larna!!! Mördare ska sitta i fängelse, och kommunernas älsklingsmördare förtjänar ingenting annat än dödsstraff. Men oavsett vilket straff dom döms till ska det inte verkställas i Sverige, för här har dom kostat tillräckligt. Så vad krävs för att svenska makthavare ska vakna och förstå hur farligt det är att ha mordiska pedofilanhängare på fri fot i samhället? Att någon svensk präst blir brutalt knivmördad i sin kyrka, av en lika "botfärdig" islamistisk extremist som dom som var i farten i Frankrike i somras?

Sveriges Radios nyheter - Ekot - rapporterar den 18/10 om kommunernas förberedelser:  När det här ämnet kom så tänkte vi först "Oh gud, hur ska vi hantera detta", men ganska snabbt kom vi på att vi ska hantera detta på samma sätt. Det här är oro som vilken annan oro som helst, säger säger Anna Sjöstrand, som är kommunens samordnare mot våldsbejakande extremism.

Den synnerligen naiva - och förmodligen intelligensbefriade - Anna Sjöstrand i Lund, anser alltså att "det är en oro som vilken annan oro som helst". Kanske skulle Sjöstrand behöva leva som sexslav ett tag, eller känna ett vasst knivblad rispa huden på halsen, för att hon ska förstå att oron är inte densamma som den för hur man ska få fram tillräckligt många dagisplatser åt ettåringar.

I Lund är slutsatsen att avhoppare från våldsbejakande extremistiska grupper ska hanteras som avhoppare från andra miljöer, till exempel den organiserade brottsligheten. Efter en utredning av personens behov kan kommunen hjälpa till med boende, sysselsättning eller försörjning.

Man anser alltså att monster som slaktar sina medmänniskor på de mest bestialiska sätt man ens kan fantisera om, kan jämföras med brottslingar som t ex säljer narkotika eller ägnar sig åt ekobrott.

– Det är en rakt igenom social, ekonomisk och materiell fråga. Du behöver kunna återintegreras på arbetsmarknaden, du behöver kanske ha körkort, skuldsanering och tak över huvudet. När individer lämnar vill de lämna till något annat, har man inte resurser till det så är det svårt att förverkliga det, säger Christoffer Carlsson.

Här kräks jag. Istället för straff regnar det belöningar över mordiska monster. Ju hemskare brott mot mänskligheten - desto större belöning. Det regnar manna från himlen, medan fattigpensionärer, funktionshindrade, hemlösa, arbetslösa, sjuka samt unga svenskar får finna sig i att stå tillbaka oavsett vilka behov dom har. Godhetsknarkare brukar alltid dra igång sin repade grammofonskiva och säga att "man ska inte ställa grupper mot varandra". Men sorry alla papegojor - det är inte vi som har uppfattat diskrimineringen som ställer grupper mot varandra. Det är våra makthavare som gör det. Så sluta med era patetiska, tjatiga och utslitna floskler!!!

Artikeln avslutas med godhetsknarkare Sjöstrands ord:
Vi kan ju inte säga att för att du gjorde ett felaktigt val så har du inte rätt att komma tillbaka och leva i vårt samhälle, säger Anna Sjöstrand.

"Ett felaktigt val"!!! Är inte den formuleringen en oerhört smaklös bagatellisering av monstrens brutala gärningar?!?! Jo du Anna Sjöstrand och alla andra som är lika sinnesförvirrade - vi kan visst säga att mordiska pedofilanhängare inte har rätt att komma tillbaka!! IS-monster har absolut ingenting i Sverige att göra. Dom som råkar ha ett medborgarskap ska fråntas detta. Det är inte allas rättighet att leva och försörjas i Sverige, och den som ägnar sig åt islamistisk extremism såsom mordresor har förbrukat sin rätt att vistas här!!!


https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?title=Kommuner+f%c3%b6rbereder+f%c3%b6r+avhopp+fr%c3%a5n+v%c3%a5ldsbejakande+extremism+-+Nyheter+(Ekot)&u=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fsida%2fartikel.aspx%3fprogramid%3d83%26artikel%3d6540648

2 kommentarer:

  1. Man blir bestört av detta vansinne. När och hur ska det bli slut på dessa sjuka människors godhetstänkande. I praktiken skulle en etnisk svensk också slippa straff för mord och belönas som dessa avskum. Sverige är på dekis på riktigt. Det finns inga ord fört galenskaperna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja bestört är rätta ordet, för det går inte att se något slut på eländet. Det tar lång tid att bygga upp ett land, men det går overkligt fort att rasera det. Om alla brottslingar skulle behandlas på samma sätt som dom mordiska pedofilanhängarna, skulle landets fängelser vara ganska tomma.

      Radera