lördag 22 oktober 2016

Hallå Sveriges "feminister"!! Det är hög tid att vakna nu!!!

Vad tycker ni egentligen om medeltida kvinnoförtryck och hedersvåld? Kanske tycker ni att det är bra, eftersom ni hjälper till att införa begränsningar i kvinnors frihet, jämställdhet, trygghet och säkerhet? Kanske tycker ni att det är trivsamt eftersom ni gärna skrider till förtryckartrasornas försvar? Eller är det så att ni förnekar att det ens existerar? För i dessa tider är det ju inte ens kvinnor ni engagerar er i - såvida det inte gäller karriärfrågor förstås.
Medan våldet mot kvinnor eskalerar i samhället manifesterar ni för invandrade unga mäns räkning. Har ni bytt inriktning totalt?

Oavsett vad den förvirrade kampen går ut på, så bör ni försöka vända tillbaka fokuset till kvinnosaksfrågan. Annars har ni inte rätt att kalla er feminister. Istället för er kamp för att avskaffa jämställdheten, börjar det bli desperat angeläget att ni bekymrar er om alla kvinnors trygghet och säkerhet i samhället.

De våldtagna, antastade och misshandlade kvinnor som råkade vistas vid fel tid på fel plats, visar ni glömska och makalös arrogans.

De kvinnor som lever under medeltida förtryck i landets många områden där pedofilprofetanhängarnas sharialagar råder är också bortglömda. Eller är det så att ni kallt ignorerar dessa kvinnor? Oavsett hur det ligger till, så utgör män med medeltida kvinnosyn en fara för kvinnor i samhället.

GP har gjort en kartläggning av diskussionsgrupper på nätet för ungdomar, nämligen sådana där hedersvåld och förtryck diskuteras helt öppet.  Undersökningen ger en mycket skrämmande bild av hur otäcka människor det finns i det här landet. I en artikel i GP (Obs! GP har ändrat namnen i texten) står att läsa:

"Vi har läst hundratals kommentarer skrivna av unga över hela Sverige.  I en av de största grupperna skriver nästan alla med både bild och sitt riktiga namn. 
Något som nyligen väckt avsky världen över är hedersmordet på modellen och feministen Qandeel Baloch. Hon har beskrivits som Pakistans egen Kim Kardashian och mördades av sin bror på grund av bilder hon lagt ut på sociala medier."
Men mordet väckte inte avsky hos alla, och i den svenska Facebook-gruppen V.I.P-room uttrycktes det ofattbart nog sympatier för mordet.

"– Sharaflös brud! Hon skulle sänka hennes familjs rykte med sina porrliknande videos på nätet. Hon kommer från en religiös familj, hennes bror sägs ha varnat henne sen tidigare men hon lyssnade inte så han ströp henne till döds. Walla hon förtjänar det! kommenterar 18-årige Mohammed från Malmö nyheten om hedersmordet.
Kommentaren har gillats 18 gånger."

"– Hon skämde ut hela deras familj. För vad yani? För några likes. Tffou på henne, skriver 20-årige Mehmet från Gävle.
– Eller hur. Förnedrade familjen. Rättfärdighet i sitt esse! skriver 26-årige Adnan från Sigtuna kommun."

Dom som försöker försvara den mördade kvinnan är föga framgångsrika. De unga pedofilanhängarna är hårda i sin dom, och fortsätter att kommentera:

"– Fortsätt försvara en slyna, det säger bara vilka ni är, skriver 21-årige Hasan från Helsingborg.
– Till er alla som tycker vi e svin som skulle döda vår egen dotter/syster ifall dem begick horeri i hög grad. Ni måste förstå att konsekvenser existerar. /.../ Denna brud dog av sina konsekvenser, dvs hon dog pga sina EGNA handlingar, skriver 20-årige Aalim från Stockholm och skriver senare att han skulle göra det samma mot sina egna barn.
– Okej om hon skickade till sin kille yani, men inte att hon laddar upp det offentligt överallt. Jag förstår hennes broder, skriver 20-åriga Mary från Södertälje.
Efter en stund skriver även Samira från Västsverige:
– Att bevara sin familjs heder är dock inte fel. Hedersmord är fel. Anser man att någon förstört sin familjs heder så bör personen bli utfryst, inte mördad.
– Tycker du att man borde bli utfryst av sin familj om man gör något dom inte tycker om? frågar en tjej.
– Om det förstör hedern så ja. Du kommer inte förstå mig. Du kommer inte förstå innebörden av ordet heder. Du är uppvuxen i en svensk familj. Så vad jag än säger så kommer du inte förstå, svarar Samira."

GP ringde upp personer i gruppen, och medan vissa då tog tillbaka sina kommentarer var det andra som försvarade vad som skrivit.

"– Det var lite för att provocera men jag tycker samtidigt att hon (Qandeel Baloch) får skylla sig själv. Man gör inte så mot sin familj, säger en person.
– Jag menade vad jag skrev, heder är viktigt. Men jag vill inte ta en diskussion om det i tidningen, säger en annan."

En kille skrev ett inlägg som gillades över 800 gånger mot jargongen i gruppen. Men hans åsikt att många av killarna borde skämmas fick inte bara medhåll:

– Vill du att din syster ska bli våldtagen eller? En fråga bara, skriver 18-årige Hussein från Örebro."

GP avslutar förstås i sann PK-anda med en liten faktaruta där det bl a informeras om att hederskulturen inte är kopplad till specifika religioner.

Det här är män som lever i Sverige. Dom har som synes en kvinnosyn som är djupt skrämmande. Den som tycker att det är helt i sin ordning att mörda sin syster eller dotter är utan tvekan en mycket djupt störd person. Dock är det enligt dom trognaste pedofilanhängarnas en helt normal och sund person med goda värderingar.
Den som tycker att det inte finns någon koppling mellan barbariska män med denna kvinnosyn, och våldtäkterna som numera har blivit vardagsmat i Sverige, bör låta sig sinnesundersökas.

Så hur tänker ni göra Sveriges "feminister"?  Tänker ni vakna upp till verkligheten och ägna er kamp åt något som är viktigt och betydelsefullt för kvinnor, eller ska ni ställa er i kö till doktorn?Här är länken till artikeln "Här stöder svenska ungdomar hedersvåld helt öppet" ifall någon vill läsa den i sin helhet. Vitmarkerade partier i min text är citat ur artikeln.

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://www.gp.se/1.36698001 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera