tisdag 16 augusti 2016

Nu bojkottar jag pedofillandet Turkiet.

Tyck vad ni vill nu - ni som är lite godare än alla andra, men sedan den turkiska författningsdomstolen röstade igenom att barn är sexuellt myndiga vid 12 års ålder, vill jag inte ha någonting med detta land att göra. För min del fungerar det inte att ligga på stranden och njuta och värna om mitt eget välmående, i ett land som legaliserar pedofili.

Visst är det förståeligt att anhängare av en pedofil lever som sin förebild, men det gör det inte mindre vedervärdigt och äcklande. Eftersom förebilden tyckte att det var i sin ordning att gifta sig med en sexårig liten flicka och inleda ett sexuellt samliv med barnet då hon fyllde nio år, måste förmodligen en tolvårig flicka anses ganska vuxen i pedofildyrkarnas värld.

Men barn är inte vuxna hur mycket religion och ideologi man än blandar in i synen på saken, och att en tolvåring skulle ha något att säga till om när skäggiga farbror drar ner kalsongen och lyfter på kjolen är det väl ingen som tror på?? Eller kommer skäggiga farbror hänsynsfullt stoppa tillbaka sitt skrynkliga kön i kalsongen om flickan ens vågar tacka nej?? Tror någon verkligen på det?? Det skulle väl möjligen vara svenska hjärntvättade vänsterfeminister som är så godtrogna, och dessutom lyckas hitta något försvarbart i sexualakten med barn. Men oavsett vad någon tror, så är det ett faktum att oräkneliga barn kommer att bli våldtagna precis så ofta som deras make har lust. Det är pedofilen som skyddas av lagen - inte barnet. 

Turkiet hade redan tidigare en fot kvar i medeltiden, men med islamistiskt styre har landet snart förpassat sig helt och hållet tillbaka till pedofilprofetens tid. Det är en mycket otrevlig och oroande utveckling som kommer att ge ringar på vattnet även utanför landet. Undrar hur många barn som kommer tvingas iväg på giftermålsresa till Turkiet när den nya lagen träder i kraft? I Sverige har dom knappast något skydd att vänta sig eftersom landet numera slickar islam på skorna. Dom lär väl bara bli gifta barn i mängden i detta land, såsom asylsökande gifta barn har blivit pga av att hjärntvättade svenska handläggare "empatiskt" har sett mellan fingrarna. Barn är inte barn längre såvida dom inte har turen att vara födda som etniska svenskar.

Eftersom barnäktenskap har förekommit i Turkiet redan före lagändringen, borde det ha lagstiftats om att stärka skyddet för barn och deras rättigheter. Nu har det lagstiftats om det motsatta. Jag har fått fullständigt nog av pedofilanhängarnas galenskaper. Dom vägrar att acceptera att medeltiden är förbi, och jag vägrar acceptera att dom tillåts göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar