lördag 25 juni 2016

Något hemskt har hänt...

Domedagen är nära nu när det otänkbara har hänt - nämligen att Demokratin har segrat!! Storbrittanien lämnar EU och jordens undergång har aldrig varit så nära. Pk-media flödar över av ensidig, dyster och olycksbådande rapportering, och framhåller naturligtvis flitigt de britter som samlar in namn för att få göra om hela folkomröstningen. Rapporteringen framstår som allt mera patetisk för varje politiskt korrekt ängel som öppnar munnen och talar.

Men det är faktiskt över hela 17 miljoner människor som jublar över sin återerövrade frihet. Och det är inte bara dessa miljoner britter som jublar, utan även människor runt om i Europa - såsom i Sverige - som jublar med dessa rakryggade och modiga människor som förtjänar all respekt för sin trägna kamp!!

Äntligen finns det hopp om att slippa det överstatliga stormaktsstyret från Bryssel! När inte ens politikerna som styr lokalt i ett land bryr sig om sitt folks vilja - hur lite ska då inte den lilla makthungriga och överbetalda klicken i Bryssel bry sig om de vanliga människor som befolkar kontinenten? Det faktum att det kom som en chock att Brexit segrade, är ett bevis för att det saknas verklighetsförankring i makteliten. För det borde väl ändå vara rimligt att det finns mer än en utgång av ett val?? Jodå, där sann demokrati råder förutsätts det fungera så, men där demokratin aktivt kuvas och bekämpas är det en lika onaturlig som oönskad utgång.

Men historien har visat att makthavare faktiskt inte kan köra över och ignorera folkets vilja under obegränsad tid, utan förr eller senare kommer det en motreaktion. Plötsligt blir det allt flera som rätar på ryggen, samlar sig och säger ifrån. Som inte finner sig i att bli överkörda längre, och till sist blir många och starka nog för att kunna genomdriva en förändring.
Jag önskar britterna all lycka med sitt återtagna självstyre! Jag vill också tacka för att dom har banat vägen till frihet - den väg som många inte längre trodde fanns. 

Äntligen har vanligt folk fått komma till tals och ge uttryck för sin vilja!! Äntligen har demokratin skördat en seger!!! Nu är det Sveriges tur att ta vägen mot självstyre och frihet!!!


Bilden har jag lånat från FB, så om den som skapade denna vackra bild har något emot att jag använder den, är det bara att kontakta mig så tar jag bort den.


6 kommentarer:

 1. JAJAMEN! Håller med dig till 100%!
  Är övertygad att flera följer efter och HOPPAS att vi är ett land av dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christian! :-) Jag delar både din övertygelse och ditt hopp!

   Radera
 2. Jättebra skrivet. Hoppas bara det blir riktigt stora ringar på vattnet. Nästa SWEXIT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja måtte ringarna nå ut över hela Europa, och SWEXIT nästa snarast möjligt!

   Radera
 3. Äntligen har vanligt folk fått komma till tals och ge uttryck för sin vilja! Äntligen har demokratin skördat en seger! Nu är det Sveriges tur att ta vägen mot självstyre och frihet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något nästan ofattbart stort som har hänt, och friheten kan vänta alla som kämpar för den!

   Radera