måndag 25 april 2016

När vanliga skattebetalare ska SKINNAS på pengar...

Tyck vad ni vill nu - ni som är mycket godare än alla andra - men det här är min blogg, och i denna utövar jag min yttrandefrihet. Just nu är jag så j-a förbannad rent ut sagt.

Att gå till tandläkaren har aldrig varit billigt, men nu slår OCKRET banne mig rekord!! Maken kom hem från ett tandläkarbesök idag, under vilket undersökningen visade att han hade tre SMÅ hål som han inte ens hade märkt, samt lite tandsten. Så det bokades raskt in återbesök till tandläkaren samt till tandhygienisten. Då han frågade vad det hela skulle kosta totalt blev svaret 9900kr!!!! Nästan TIOTUSEN kronor!!! Det är ju fullständigt CHOCKERANDE!!! Hur i helsike är det möjligt??? Han ska inte rotfylla tänderna eller sätta in någon ny brygga!!!

Låt säga att han hade varit en tiggare som INTE likt min man betalat skatt under många år till samhället. Då skulle kalaset ha kostat femtio kronor!!! En spottstyver. En piss i rymden.

Hur är det möjligt att diskrimineringen av svenska folket kan få fortgå på det här sättet?!?! Varför reagerar inte alla hjärntvättade människor på att samhället öser ut skattepengar på folk som aldrig bidragit med en krona i landet?!?! Pengar som bl a kunde ha använts till att göra tandläkarbesök till något som ALLA har råd med!! Och nu pratar jag inte om ÄKTA flyktingar - vilket tyvärr inte alla som kommer hit är. Så dra inte igång den repade grammofonskivan om syrierna tack. Dom är en LITEN del i mängden av alla som kommit hit. 

Varför är det normalt att många svenskar får dra ut tänder för att dom inte har råd att laga trasiga sådana?!?! Varför är det normalt att svenska pensionärer som betalat skatt i MÅNGA år inte ska ha råd att ha en hel tanduppsättning i munnen?!?! Varför är det acceptabelt att SKINNA svenskar som behöver laga trasiga tänder, medan folk från andra länder bara behöver kliva in på närmaste tandläkarmottagning och få sina ruttna tänder lagade?!?! Ja varför är det överhuvudtaget acceptabelt att många svenskar inte unnas ta del av olika delar av "den svenska välfärden"?

Det får vara nog nu!!! Det är dags att börja jobba svart i protest mot diskrimineringen!!! 
4 kommentarer:

 1. Det är inte bara du som är chockad. Jag tror de flesta tycker det är för j---ligt. Sverige ÄR fantastiskt, eller hur?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är många som tycker att det är för j-ligt, men tyvärr ännu flera som inte endast tycker att etnisk diskriminering av svenskar är normalt, utan även godhjärtat och hedervärt. Sverige ÄR fantastiskt på många sätt, men absolut inte för alla.

   Radera
 2. Du har alldeles rätt Anna Kindstrand. "Sverige ÄR fantastiskt på många sätt, men absolut inte för alla", speciellt för den inhemska befolkningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej den inhemska befolkningen befinner sig längst ner på politikernas prioriteringslista. Allra längst ner finns dom som verkligen skulle behöva all den omtanke och stöttning som nyanlända får. Till och med terrorister blir bättre behandlade i Sverige än vad fattiga pensionärer, sjuka, handikappade och hemlösa blir.

   Radera