tisdag 22 mars 2016

När jihadisters frihet går före folks säkerhet...

Ännu ett par fruktansvärda terrordåd har chockat världen, och den här gången var det Belgiens tur att vara måltavla för ondskan. Svenska partiledare har likt världens övriga ledare fördömt dåden som skapade blodbad på flygplatsen och i tunnelbanan, och dessa fördömanden var förstås väntade. Man ska stå enade och samarbeta mot terrorismen, men vad innebär det egentligen mer än att sörjande, chockade och rädda människor får höra vackra ord?

För hur många politiker är villiga att verkligen göra något för att få bort de mordiska jihadisterna från samhället? Det heter att man försöker "punktmarkera" dessa vandrande säkerhetsrisker, men det finns ju faktiskt inte resurser till att göra detta, utan jihadisterna kan fundera ut, planera och genomföra sina vedervärdiga illdåd i godan ro.
Det heter att det måste finnas en juridisk grund för att vidta rättsliga åtgärder mot dessa terrorister, men landets lagstiftare har inte direkt jobbat sig svettiga för att skärpa lagarna på ett sätt som befriar samhället från de till antalet ökande vanvettiga mördarna. Nej det finns ju bättre sätt enligt de naivaste av de mest bortkollrade.

Vad samhällets makthavare har ägnat sig desto flitigare åt är att komma på hur man ska gulla med jihadisterna, och belöna dom för att dom åker utomlands och utbildar sig till "bättre" mördare, samt utövar sina barbariska lustar genom att ta livet av sina medmänniskor. Denna mordiska ohyra på två ben som släcker liv lika obekymrat som gemene man slår ihjäl en fluga, tros kunna botas i huvudet genom förtur i bostads- och jobbköer, samt med förtur till psykiatrin. Svenska skattebetalare finansierar IS-mördares liv och uppehälle, och får som belöning leva med att antalet mördare och potentiella mördare ständigt ökar i samhället. Men vad gör det? Sverige har väl aldrig varit tryggare?!

När har man rätt att tycka att vansinnet har nått sin bortre gräns?! Krävs det att Rosenbad sprängs i bitar?! Eller måste någon svensk flygplats eller tunnelbanestation drabbas av en terrorattack?! Hur många liv är politikerna beredda att låta gå till spillo innan terrorismen har eskalerat till en nivå där den även lyser igenom rosa glasögon?!

Naiva godhetsknarkare viftar föraktfullt bort risken för terrorattacker i Sverige, och vägrar att ens tänka tanken på att så kallade "svenskar" faktiskt reser från landet för att på brutala sätt släcka människors liv, och för att utbilda sig i att släcka liv. I ögonblick av ovälkommen klarsyn kopplas det irrationella medlidandet på, och de "stackars" massmördarna ska gullas tillrätta - i samma samhälle som de som flytt ifrån dom bor. Så kallade "svenskar" är med och driver människor på flykt till Sverige och resten av Europa. Så kallade "svenskar" är med och driver människor över Medelhavet i rangliga båtar som inte alltid kommer fram med levande last!!! Men så länge de "goda" kan vifta bort risken för terrorattacker som rasisters löjliga fantasier, kan man tydligen också blunda för vad de sk "svenskarna" begår för horribla gärningar där kriget pågår. Det viktiga är att ta riktigt väl hand om de vedervärdiga IS-mördarna när de återvänder till Sverige igen.

Det är dags att frihetsberöva ALLA jihadister NU!!!! Islamistiska extremister ska inte finnas i frihet!!! Det får vara nog med daltandet med denna mordiska ohyra!!! Skriv eller ändra de lagar som behövs för att ta dom i förvar, och gör det nu!!!

DET ÄR NOG NU!!!! JIHADISTERS FRIHET FÅR INTE GÅ FÖRE FOLKS SÄKERHET!!!


2 kommentarer:

 1. Jag instämmer till fullo...Låter hemskt men jag undrar om inte mainstream-media "gnuggar händerna" i alla fall lite granna när vidriga saker händer. Om det är därför de lovsjunger allt som har med öppna gränser att göra... samma med "rättsväsendet" dvs juridikerna, att många av dem bara ser alla pengar de kan tjäna på allt elände.... för inte kan man väl säga att de jobbar speciellt hårt på att få bort sådant här, tex, att skicka ut terrorister eller att göra det svårare att komma in i Sverige överhuvudtaget...borde vara rätt enkelt tycker man...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har allt tänkt en del i dina banor. Det är många som har mycket att tjäna på det som för andra är ett rent elände. Media tjänar definitivt på allt elände, men borde samtidigt känna tacksamhet gentemot all media som inte är PK, eftersom det ger dom mera att skriva om, och större förtjänster. Asylindustrin med alla dess giriga aktörer gnider definitivt händerna, för i dagsläget finns det väl knappast någon bransch som man så snabbt och lukrativt kan etablera sig och expandera inom. Jag tror inte att det jobbas alls på att skicka ut terrorister, och det är väl bara att hoppas att de terrorister som söker sig till Sverige nuförtiden stoppas i gränskontrollerna. Men för min del är det ett rätt så klent hopp, eftersom det inte verkar svårt att ta sig in i detta land. Men hur hemskt det än må låta, så tror jag att det finns dom som gnider sina händer när vidriga saker sker.
   Mvh
   Anna

   Radera