onsdag 9 mars 2016

En söt latmask...

Hur många tror att alla hästar är morgonpigga? Många kanske är det, men inte mina - förutom Pari möjligen. Han kvicknar åtminstone till vid åsynen av mat ;-) Dom andra sover gärna ut om dom får, och gärna på rygg så att dom är torviga i hela pälsen och ända in i öronen när dom vaknar.

Allra morgontröttast är Rackarhästen, som ibland inte ens orkar äta frukost. Lite brukar han oftast pilla i sig, och sen lägger han sig igen och tycker att det är sååå mysigt att han småstönar. Han är fullkomligt oemotståndligt söt där han ligger och gottar sig, och då går det ju inte att låta bli att sätta sig i boxen och klia honom. Därmed har han fått som han vill, och man kan räkna med att det tar tid innan han vill stiga upp igen ;-) Jag vet inte hur folk bär sig åt för att snabbt klara av morgonrutinerna, för jag lyckas sällan. Fyrfotingarna vill ju att man ska vara lite social också :-)


Rackarhästen har lagt sig för att vila efter frukosten :-)Kola har ätit klart och vill gå ut.


Pari tittar in till Rackarhästen och undrar förbryllat vad det är för nytta med att gå och lägga sig när man ska gå ut :-)


Fleur väntar tålmodigt på sin tur ut genom dörren :-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar