torsdag 3 mars 2016

Är det naturligt att skicka penisbilder nuförtiden...

För en tid sedan läste jag om en kvinnas irritation över män som skickar penisbilder via telefonen. Jag kunde knappt tro mina ögon, för hur pervers och fullständigt oblyg behöver man vara för att göra något sådant?!

Idag stod det återigen att läsa om detta ämne i Aftonladet. En 29-årig kvinna vid namnet Lisa, bjöds av en man hon fått kontakt med via dejtingappen Tinder, på en penisbild till frukost. Detta var helt förståeligt inte precis var vad hon önskade sig som ett komplement till dagens första måltid. Enligt Lisa är sådana bilder något som många tjejer får på sina mobiler från personer dom inte känner.

Personligen kan jag inte för mitt liv begripa hur den man är funtad som kommer sig för att göra en sådan sak. Hur går tankarna under svålen när han tar fram mobilen, knäpper upp gylfen, halar ut den byxvarma skinnbanjon, och skrider till verket med mobilkameran? Blir han upphetsad av blotta tanken på att ett - i hans tankevärld - potentiellt ligg snart ska få betrakta hans mandom på sin lilla display? Eller känner han sig nervöst förhoppningsfull, och får hjälpa styvnaden på traven med hjälp av en kall handflata och en fläckig tidning? Oavsett hur denna fotosession går till, så är alltsammans bara så djupt avsmakligt. Att det finns oanständiga människor är ingenting nytt under solen, men nuförtiden finns det visst inga gränser för vilka äckligheter perversa människor kan ta sig för med.

Detta inlägg kommer inte att illustreras med ämnet i texten. 


Källa: Aftonbladet den 3 mars. Det funkade inte att kopiera länken (paddstrul). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar