måndag 8 februari 2016

Varför är så många "goda" människor så hatiska?

Frågan skulle aldrig ha uppstått om den godhet många tror sig besitta vore äkta. Tänk så många som nästan blir höga av att tänka på hur bra människor dom är, samtidigt som dom i sin självgodhet agerar med ren ondska mot utvalda medmänniskor.

SVT Nyheter rapporterar om en mor och dotter som har blivit trakasserade i ett och ett halvt år pga att dom gick och lyssnade på SD:s torgmöte. 24 polisanmälningar har inte hjälpt för att få slut på trakasserierna, och rädsla tvingar nu familjen att flytta. Den sjuåriga dottern är rädd och vågar inte sova i sitt rum. Vardagsrummet vågar dom inte använda efter att en sten kastats rakt genom fönsterrutan och in i rummet. Detta är långt ifrån allt familjen har utsatts för i godhetens namn. För den som är god nog att hata SD är behörig att agera riktigt illasinnat utan att riskera sin VIP-biljett till pärleporten.

Det är i dagens svenska samhälle politiskt korrekt att uppföra sig precis hur illa man vill - bara man gör det mot "rätt" personer. Att gapa rasist, nazist och fascist till vem man behagar som inte upplevs lika god som den behjärtansvärda godhataren är hedervärt och därmed ursäktat. Medeltiden har sänkt sig över Sverige på mer än ett sätt, och ett av dessa är att häxjakterna har återupptagits för fullt igen. En gång i tiden kunde vem som helst skrika häxa åt vilken kvinna som helst, och snart därefter råkade hon synnerligen illa ut. Idag kan vänsteraktivister och annat "gott" löst folk, skrika ovan nämnda glåpord och förfölja politiskt "oliktänkande" bäst dom vill. Att engagera sig som politiker i "fel" parti är detsamma som att göra sig till måltavla för hat, hot, våld och skadegörelse. I värsta fall briserar en bomb utanför ytterdörren. Sverige får allt flera likheter med de länder som flyktingarna flyr ifrån. Dom lämnar länder med politiskt och religiöst förtyck, och kommer till ett land där dessa företeelser är lika "hedervärda" som i deras hemländer. Skillnaden är att Sverige påstås vara en demokrati. Men råder det verkligen demokrati i ett land som ser förföljelse och våld mot "oliktänkande" som något gott och hedervärt?

Vem tror alla dessa godhatare att dom är egentligen? Dessa mobbande förtryckare som säkert mår bra ända ner i skrevet när dom får trakassera sina utvalda offer. Finns det överhuvudtaget några sämre människor än dom som ser det som sin fulla rätt att göra andra människor illa - oavsett anledning.

När ska godhatarna lära sig att DET FINNS INGET GOTT HAT!!!!


8 kommentarer:

 1. Är, verkligen jättetrist.
  Folk ska alltid hitta fel i allting
  och så fort saker inte är som de vill.
  Så åker taggarna utåt.
  Är tragiskt med allt meningslöst hat som finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen tragiskt, och samtidigt obegripligt att det finns så många som tycker sig vara så goda att dom är berättigade att agera illasinnat och ondskefullt.

   Radera
 2. Bra skrivet! Med vänlig hälsning nouw.com/timelesselegance

  SvaraRadera
 3. Det är inte så lätt som att en person antingen är god eller ond. Människor är människor men vi begår alla handlingar som ibland räknas som goda & ibland som onda. Även de vidrigaste människorna har gjort goda & fina handlingar & även folk vi anser som underbara & snälla gör ibland elaka saker. Man kan inte sätta människor i fack som God eller Ond helt enkelt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja överlag kan jag hålla med dig, och inlägget handlade om människor som själva har valt att placera sig i facket "goda människor". Men jag tycker också att det finns människor som t ex gott och väl kvalificerar sig att kallas onda. IS-slaktarna placerar jag med gott samvete i detta fack. Moder Teresa tycker jag förtjänar att kallas god.
   Mvh Anna

   Radera