måndag 22 februari 2016

LUF - När uppmärksamhetsbehov skapar sjuklig dårskap...

Hur mycket idioti ska man tvingas ta del av innan ögonen ramlar ur sina hålor, och öronen trillar av?! Liberalernas Ungdomsförbund, LUF, med Cecilia Johnsson i spetsen, har just visat vad som händer när det mesta tokiga som kan sägas redan är sagt, och man ändå pga sjukligt uppmärksamhetsbehov vill lyckas toppa all utsliten dårskap.

Vilken mentalsjukdom kan den som föreslår legalisering av incest och nekrofili lida av egentligen?! Är det ens värt att ge sjukligt dåraktiga idéer som dessa någon uppmärksamhet?! För idéerna har inte väckts till liv i en frisk hjärna, vars syfte är att bidra med något gott till en ruttnande värld, utan i en mycket mycket sjuk sådan (eller flera).

Nog för att den som vill rikta strålkastarljuset mot sig inom politiken bör ha ett budskap som bryter sig igenom det allmänna mediebruset. Men detta ungdomsförbund måste bestå av de mest inavlade och felfostrade stackars varelser som har fötts till liv i detta land. Jag vet att detta är väldigt hårda ord, men den som föreslår legalisering av sexuellt umgänge mellan familjemedlemmar, och att det som grädde på moset ska vara lagligt att ligga med lik, förtjänar inte bättre. Punkt!!

Om detta är framtidens politiker, så Gud hjälpe alla som inte emigrerar...
https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=126591270700240&display=page&href=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Farticle22305329.ab&redirect_uri=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Farticle22305329.ab

4 kommentarer:

 1. Läste om det igår och kunde bara inte fatta att det faktiskt var sant. Hur är man funtad i huvudet om man vill legalisera dessa två saker? Helt jävla sjukt rent ut sagt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så sjukt att man knappt kan fatta omfattningen av hur sjukt det är. Jag kunde knappt tro att det var sant först, och det var jag inte ensam om. Det behövs ett nytt ord för att beskriva hur sjuka dom är i LUF.

   Radera
 2. Sv: Skrattar .. Jag håller med! PK kärringarna är nog fan värst haha! :)
  Och i dag blev det latte .. med mjölk ;)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tommy! :) Ja jag tror att vi har graderat rätt...haha! ;) Ja latte utan mjölk är inte mycket till latte, så det är en viktig ingrediens! :D Här blev det en rejäl sådan på morgonen som alltid - med riktigt mycket mjölk! :D

   Ha en bra dag du också!

   Radera