tisdag 5 januari 2016

KASTRERA alla våldtäktsmän!!!!!

Hur ofta läser man ordet våldtäkt nuförtiden? Man kan knappt inte öppna en tidning, internetsida eller mobilen längre, utan att få läsa om hur kvinnor har blivit våldtagna av en eller flera gärningsmän. Ofta är gärningsmännen minderåriga, men bevisligen gamla nog att vara könsmogna.

Våldtäkter har blivit vardagsmat i samhället, och den som har lust att tvinga in sitt könsorgan i en kvinna, har inte mycket mera att oroa sig över än att lyckas hitta ett önskvärt offer för sina vidriga lustar. Visst kan det hända att en otursdrabbad våldtäktsman blir polisanmäld och får tillbringa en stund på polisstationen med att ljuga och urskuldra sig. Men det lilla omaket är oftast värt besväret, för att lätta på pungen i en med våld tvingad kvinna ger sällan några kännbara konsekvenser - om ens några alls.

Det är uppenbarligen och bevisligen så att det finns många penisförsedda människor i detta land som har en mycket usel syn på kvinnor och deras värde och rättigheter. Dessvärre så minskar inte andelen kvinnoföraktande män, utan den ökar. Den naiva godhetsknarkaren vill naturligtvis hävda motsatsen, kräva källor och vrida på statistik. Men offren för de vidriga, sjuka, kåta och kvinnoföraktande äcklen blir tyvärr ständigt allt flera. Kvinna efter kvinna tvingas genomlida den smutsigaste av skändningar av sin kropp, medan det svenska samhället stillatigande låter våldtäkterna fortsätta. Det är inte av politiskt intresse att bry sig om att kvinnor som dristar sig att vistas fritt utomhus blir förstörda för livet till både kropp och själ. För om det vore det skulle inte hela rättssystemet gå ut på att skuldbelägga offren istället för att straffa gärningsmännen, eller förhindra att brotten ens sker.

I dagsläget såsom det hittills har varit i detta land så är våldtäkt ett slags bagatellartat brott. Sannolikheten att en gärningsman blir fälld och straffad är minimal. Sannolikheten att en kvinna inte blir fortsatt psykiskt skändad av rättsväsendet, om hon tar sig mod att anmäla detta avskyvärdaste av våld mot sin kropp är minimal. Sannolikheten att någonting kommer att göras i samhället för att kvinnor ska vara trygga och kunna vistas fritt ute är mindre än minimal.

Det finns en sak som MÅSTE göras med alla våldtäktsmän, nämligen KASTRERING!! Den som har tvingat in sitt äckliga kön i någon annan ska fråntas möjligheten att upprepa sin vidriga gärning. Det handlar inte om någon temporär sorts kemisk kastrering, utan ett icke reversibelt ingrepp där hela kulpåsen med sitt innehåll tas bort. Helst utan bedövning. Den som med berått mot har åsamkat en medmänniska så mycket smärta som en våldtäktsman har gjort förtjänar nämligen ingen pardon.
Efter kastreringen skall gärningsmannen kastas i fängelse i många år, alternativt utvisas till sitt hemland om personen i fråga inte är svensk medborgare. Ingen nåd, inget mjäkande, inget trams!!!

Det är dags att ge alla kvinnor som lever i Sverige tryggheten att riskfritt kunna vistas ute i samhället!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar