fredag 8 januari 2016

Hallå Sveriges feminister! Sover ni?!?!

Eller har ni missat att medeltiden håller på att återinföras i Sverige?! Våra makthavare verkar tycka att det är helt i sin ordning - inte oväntat. Men vad tycker Ni? Varför höjer ni inte era röster när jämställdheten avvecklas?! Eller räknas det inte som en jämställdhetsfråga att kvinnor antastas och våldtas allt oftare? Att kvinnors trygghet och frihet att röra sig fritt i samhället utan att få sina kroppar och själar skändade, är beskuren och ständigt krympande!! Kanske tror ni att Sverige är ett jämställt land eftersom era röster är tysta nu när dom verkligen behövs? Förstår ni vad som händer i landet just nu? Kvinnor antastas och våldtas i en omfattning som är horribel!! Och värre blir det, eftersom antalet kvinnoföraktande män ökar i antal varenda dag, medan samhället blundar och förnekar både faktum och orsaker. Man kan ju inte bekämpa folks illvilliga förtal och fantasier?!

Men om ni är snälla och vaknar nu, så ska ni få veta att det FINNS män som verkligen föraktar kvinnor. Som anser att det är kvinnans lott i livet att förtryckas med allt som hör därtill - misshandel, våldtäkter och en och annan stening eller likvärdig brutalitet i syfte att utsläcka en odygdig kvinnas liv. Kvinnorna som drabbas av dessa män runtom i världen har ni hittills inte brytt er om. Kvinnorna som flyr hit i sällskap med sådana män har ni heller inte brytt er om. Men nu när den vidriga, genomruttna och inte minst medeltida kvinnosynen drabbar svenska kvinnor, vad gör ni då?! Som vanligt - ingenting!!!

Medan samhällets makthavare, feminister och allmänt genusförvirrade käbblar om fördelning av föräldraledighet, kvinnofällor=karriärhinder, samt könens icke-existens, har kvinnors rätt att slippa känna rädsla för våldtäkter och sextrakasserier glömts bort. Eller har kvinnors rätt till trygghet och att slippa bli skändade till kropp och själ förträngts? Oavsett vilket är det dags att vakna, reagera och agera NU!!! För det håller på att gå åt helvete med kvinnors rättigheter i Sverige. Förr behövde man inte ens fundera på att någon skulle sätta sina äckliga händer på ens hud då man gick till simhallen. Nu är det fritt fram för perversa äckel att tafsa på badande kvinnor. Men någon fullkomlig idiot har kommit på en "bra" lösning på problemet, nämligen att sära på kvinnor och män - dom får bada i olika bassänger eller på olika tider. Varför inte sätta sänken på äcklen som antastar kvinnor i simhallar och låta dom vila sig på botten av bassängen en stund?! Eller kasta ut dom nakna i vinterkylan och låta dom stanna där!!

DET FÅR VARA NOG NU!!! Vad är nästa steg i fel riktning?? Att införa flick- och pojkskolor?! Att lagstifta om att ALLA kvinnor ska bära niqab, så att män som inte har fått lära sig att kvinnors kroppar inte är mäns egendom att antasta efter eget gottfinnande, får hjälp att stå emot sina djuriska lustar?! 

Personligen ser jag bara en lösning om samhällsutvecklingen fortsätter på den inslagna vägen - att beväpna sig. För ingen godhetsknarkande politiker ska få medverka till att min kropp skändas. ALDRIG!!!


8 kommentarer:

 1. Äntligen en kvinna som ryter ifrån till sina systrar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Stig-Arne! Jag hoppas att vi blir flera som försöker väcka vänsterfeministerna! Dom måste börja förstå att dom är skadliga för jämställdheten.

   Radera
 2. Mycket bra skrivet. Jag läste att du skrev att du blev utkastad från flera grupper på Facebook. Du skulle aldrig bli utkastad från de grupper jag administrerar. Det är ytterst svårt att argumentera med den politiskt korrekta curlade vänstern. Det är lättare ha en religiös diskussion med muslimer, de vill oftast argumentera för islam, emedan vänstern ger upp och använder våld när retoriken inte räcker till.

  Problem som har uppstått beror just på curlade tjänstemän. Sverige är både det mest EU-anpassade och islamanpassade land. Det finns nationskänsla hos nuvarande regeringen. Man är riktiga fegisar som inte vågar säga nej till att ta emot fler flyktingar. Agendan 'är simpel, det handlar om röstfiske. Fegheten har förorsakat allvarliga problem inom vården och hos apoteken. Du kan idag inte lita på att personalen har den kompetens de säger sig ha. Den nuvarande regeringen och den förra borgerliga regeringen gjorde stor fadäs genom att acceptera en enkel prövning för de som säger sig ha utbildning inom vården.

  Orsaken beror på att regeringen vill ge sken av att det är högutbildade som kommer som asylsökande. Vilket inte stämmer, senast i förra veckan hade den finska tidningen Iltalethi en artikel där man gav från arbets- och industriministeriet att det tusentals asylsökande som inte ens kan skriva eller läsa på sitt modersmål, som de i många fall inte behärskar fullt ut.

  Börjar inte politikerna lyssna nu och ta problemen på allvar får vi ett inbördeskrig.

  Vad gäller att försvara sig så måste vi svenskar få tillbaka rätten att bära vapen, som togs ifrån på 1770-talet. Polisen hinner aldrig komma fram i tid.

  Tyvärr så kan vi bara vinna genom evangeliet. För vi som är kristna har vi en bättre bok.
  https://www.youtube.com/watch?v=4ySbW-btfK8

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Thorwald! Ja frågan är om det inte snarare är omöjligt att argumentera med den politiskt korrekta vänstern. Det handlar om människor som vanligen är så verklighetsfrånvända och hjärntvättade att man helt enkelt inte når fram. Oavsett vilka argument man framför så bemöts dessa med dumheter som man nästan skulle kunna brista i skratt åt - om det inte vore så tragiskt att det är dessa skadliga människor som har det största inflytandet i samhället.

   Politikerna är förutom verklighetsfrånvända, hjärntvättade och inkompetenta dessutom fega, lögnaktiga, själviska och naiva. Statsministern är som grädde på moset även härsklysten och äregirig. Med så många dåliga egenskaper samlade i hjärnorna kan det inte bli annat än dåligt styre.

   Just naiviteten är en av dom farligaste egenskaperna, för det är pga den som människor man inte har den blekaste aning om vilka dom är, släpps in i landet. Bland strömmen av riktiga flyktingar och välfärdsmigranter tas farliga människor såsom islamistiska terrorister och kriminella emot med öppna armar. Det är pga naiviteten som fullvuxna män kan ljuga sig in som barn i landet, och behandlas därefter med obegränsade ekonomiska resurser. Naiviteten har också bidragit till att man inte längre kan lita på att vårdpersonal har rätt eller tillräcklig utbildning - eller utbildning öht. Påhittade utbildningar och förfalskade betyg har utgjort biljetten till kvalificerade tjänster inom vården. Det är vansinne att riskera människors liv i deras händer, men den blinda tron på att alla som kommer hit är högutbildade och trovärdiga har skapat allvarliga problem inom vården.

   Att statsministern själv verkar tro att endast ett fåtal av alla som kommer hit saknar utbildning är helt obegripligt. Att utbilda någon till att bli anställningsbar eller ens integrerbar när personen inte ens kan läsa och skriva på sitt modersmål är en låååång väg att gå som kostar oerhört mycket pengar. Dessutom är det ett faktum att många som kommer hit inte har en tanke på att arbeta. Kvinnorna föder barn och tar hand om den ständigt växande familjen. I deras hemländer var det mannen som försörjde dom. Här är det skattebetalarna, och ju flera barn man föder, desto mera bidrag får man. Men genom att diskriminera etniska svenskar som t ex är handikappade, pensionärer som betalat skatt ett helt liv, och sjuka frigörs pengar till livstids försörjning åt alla som vill komma hit och få 100% av välfärden utan att ha bidragit med en krona. När det inte räcker att låta handikappade dö på offentliga toaletter för att spara in på assistanskostnader är det bara att öka på statsskulden tills landet blir lika bankrutt som Grekland.

   Det kommer säkerligen att bli inbördeskrig om politikerna inte börjar lyssna snart. Svenska folket lär nog inte starta det kriget, för svenskar överlag är alldeles för timida, handlingsförlamade och fega ute i verkligheten. Men dagen kommer då vi måste börja försvara oss.

   Radera
 3. Det bästa jag någonsin läst. Röfven borde läsa det här och ta sig en riktig funderare. - Men det har han å andra sidan inte förstånd till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket! Ja tyvärr har du helt rätt. Den stackars obegåvade kraken har inte förmågan att dra några slutsatser av texten.

   Radera
 4. Ja det är verkligen märkligt att inte F! och andra feminister ser vad som pågår just nu, eller om dom bara struntar i det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är nog en kombination av hjärntvättade och totalt ointresserade. Det enda dom verkar bekymra sig om vad det gäller kvinnor är karriärfrågor samt att göra om ord. Bara representationen av kvinnor blir 50% i bolagens styrelser, så spelar det ingen roll hur ofta kvinnor blir våldtagna och antastade.

   Radera