tisdag 17 november 2015

Vem kan rädda Sverige från svenska politikers dumhet??

En sak får man iallafall säga om svenska politiker; dom måste verkligen vara orädda. Medan resten av världen förstår att terrorister och extremistiska islamister är en fara för hela mänskligheten, har svenska politiker bestämt sig för att man kan rädda mördarmonster från att mörda flera genom att inrätta en gräddfil i samhället för terrorister.

Faktum är att just nu är svenska politiker farligare för Sverige än något annat. Istället för att ta samtliga kända IS-anhängare i förvar, och se till att inga nya sådana kommer in i landet, fokuserar man på hur man ska dalta och gulla med monster, som har lika mycket empati till övers för sina medmänniskor som en alligator har för en fisk.

Jag förstår i ärlighetens namn inte hur svenska terroristvänliga politiker tänker! Om man bortser från den akuta fara som dom utsätter sitt eget land för, så kvarstår det faktum att dom spottar på alla riktiga flyktingar som har lämnat sitt land för att undkomma just exakt de slaktare som svenska politiker har tagit under sina vingars beskydd.

Det upprörande, stötande och faktiskt äcklande!!!!


4 kommentarer: