lördag 14 november 2015

Kan terrorattackerna i Paris väcka naiva politiker och likgiltiga Säpo?!?!

I natt är jag chockad, bedrövad, ledsen och illamående. Det går knappt inte att ta in den fasa som människorna i Paris har fått genomlida. Jag tänker på skräcken, på människorna som dog i brutala blodbad och på deras anhöriga.

Hur många barbariska islamistattacker kommer hinna ske innan de som ska skydda svenska människor och samhällen förstår hur farliga extremistiska islamister är?!?! Hur många terrorattacker ska dom sinnessjuka slaktarna hinna genomföra innan Svensk säkerhetspolis vaknar ur sin dvala?? Frankrike har en beredskap mot terrordåd, och ändå kunde denna horribelt vidriga attack genomföras. 

I Sverige finns ingen beredskap, utan här är det total naivitet som gäller. IS-slaktare har slunkit in i landet gömda i en stor och okontrollerad flyktingström. Radikaliserade invandrare åker iväg på slaktarresor och återvänder till ett imbecillt godtroget Sverige, som står med öppna armar och bjuder dessa äckliga mördare på förtur till bostäder, jobb och terapi. Radikaliseringen pågår varje dag i vårt land, och Mona Muslims släpiga och onyttiga tankar gör ingen skillnad i en verklighet som är utom kontroll.

Islam må påstås vara en fredlig religion, och att vara muslim innebär inte att man är en terrorist. Men det GÅR INTE att fortsätta att blunda för att det är islam som islamister bekänner sig till. Hur mycket de än vantolkar denna religion, så är det ändå den dom använder sig av för att rättfärdiga sina illdåd. Det är dags att sluta att lägga fokus på evinnerliga ordklyverier om vad islam är, och att sluta med de fruktlösa försöken att frikoppla extremistiska islamister från islam. Det viktiga är att se till att det inte släpps in några terrorister i Sverige, och att det inte finns några terrorister på fri fot i vårt samhälle. Gränskontroller borde ha införts för mycket länge sedan, för det är faktiskt inte av ondo att veta vilka människor man släpper in i landet. Återvändande IS-massmördare skulle aldrig ha tillåtits att komma tillbaka till Sverige. Politiker och Säpo har ignorerat den växande fara som Sverige - och resten av västvärlden - utsätts för länge nog nu!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar