lördag 14 november 2015

En sorgsen och konstig dag...

Idag hade jag tänkt att skriva ett vanligt alldagligt inlägg om mina fyrfota vänner, och stormigt novemberväder. Men vanliga små livshändelser känns plötsligt triviala och ointressanta i  tragedins efterdyningar. Oavsett vad jag gör och tänker så finns händelserna i Paris med i alla tankar. Sorg och rädsla blandas med en smula hopplöshet - vad håller på att hända med vår värld? Håller ondskan på att ta makten fullständigt?

Det är verkligen inte svårt att förstå vad det är för monster som människor flyr i strida strömmar ifrån. IS-monstren är verkligen kapabla till exakt precis vad som helst. Det finns ingen medmänsklighet i dessa massmördare. Ingen rädsla, för efter de värsta illdåd man kan tänka sig tror dom att Paradiset väntar. Dessa vidriga förstörare av vår värld sprider ut sig som en elakartad cancersvulst. Lika lömskt som cancerceller växer till sig i frisk kroppsvävnad, lika lömskt infiltrerar dessa fruktansvärda mördare land efter land.

Hur är monstren funtade egentligen? För mig räcker inte förklaringen om trasigt lego. Det är inte vem som helst som kan ge sig in i en lokal och bara skjuta ner alla oskyldiga som befinner sig därinne. Vi föddes alla som små oskyldiga barn. Vad gick snett i huvudet på dessa monster? När gick det snett? Har dom någon hjärnskada - medfödd eller förvärvad... Skulle man se avvikande bilder om man röntgade deras frontallober?

Funderingarna är många och snurrar för fullt i huvudet just nu. Känslorna är omskakade. Det får inte fortsätta såhär. Vidriga terrorister får inte ta över vår värld genom att sprida rädsla och grotesk brutalitet. Säkerhetspolisen i Sverige och alla andra infiltrerade länder måste hitta och frihetsberöva samtliga monster som nu befinner sig på fri fot. För evigt. Dom ska låsas in och nyckeln ska kastas bort tills dom dör.

Det är inte längre nog att tänka att IS-monster ska utvisas. Dom ska nämligen inte få möjlighet att utföra sina illdåd någon annanstans heller. Miljontals människor ska inte behöva fly sina hemländer pga dessa fördärvade avarter. Oskyldiga människor runt om i världen ska inte berövas sina liv på ohyggligaste sätt när dom vill njuta av musik eller god mat. Semesterresenärer ska inte behöva undra om planet kommer att nå sin destination, eller om dom kommer att dö av en i planet medhavd bomb eller beskjutning. Man ska kunna ligga och sola på stranden utan att dö av kulor från ett automatvapen.

Alla länders ledare och politiker måste vakna och förstå att extremistiska islamister är ett oerhört mycket större hot mot mänskligheten än vad avgaser är. Terroristerna MÅSTE omedelbart frihetsberövas oavsett i vilket land dom befinner sig. Säpo sägs ju veta vilka "svenskar" som har anslutit sig till IS. Dom reser ju fram och tillbaka mellan mordorgier och svenska samhällets omhändertagande. Det är dags att sluta dalta med världens absolut livsfarligaste terrorister. Dom ska inte ha förtur till jobb, bostad och psykiatri. Eftersom Sverige inte tillämpar dödsstraff så ska dom helt enkelt bara låsas in. Det bör byggas totalt rymningssäkra fängelsebunkrar i vilka monstren får vatten och bröd tills dom tynar bort. Det handlar faktiskt om att rädda mänskligheten.
4 kommentarer:

 1. Kan bara instämma i det du skriver, detta är en sorgens tid och då inte bara för folket i Paris eller i Frankrike - utan för hela mänskligheten. Terroristerna uppnår precis vad de är ute efter och det är att sätta skräck i alla och envar som inte delar deras skeva världsåsyn. Alla föds oskyldiga, med lika värde och som oskrivna blad, och det är svårt - för att inte säga obegripligt - att förstå hur någon kan förvandlas till fullständigt hänsynslösa slaktare som dessa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja detta är verkligen en sorgens tid för hela mänskligheten. Det är svårt att ta in vidden av den ondska som växer sig allt starkare just nu, men den får inte segra.

   Radera
 2. Det är helt ofattbart, man kan inte förstå. Det är avskyvärt. Det sista jag vill är att ha såna människor runt mig. Förstår de som flyr och jag hoppas innerligt att de som kommer hit får ett sådant mottagande att de vill ha vår demokrati och inte en islamistisk stat. Att vi lyckas visq att det vi tror på är rätt. Sådana som vill ha det har inget här att göra anser jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är helt obegripligt att det finns dom som är kapabla till så avskyvärt ondskefulla handlingar. Jag hoppas verkligen att dom som flyr hit vill ha demokrati, och leva efter våra värderingar och lagar. Tyvärr har ju terrorister utnyttjat den flyktingström som dom har varit med och skapat, och det känns mycket obehagligt att tänka på.

   Radera