tisdag 21 juli 2015

Karavanen drar på äventyr...

Det krävs en hel del planering för att kunna ta med sig "farmen" på resa, men det är spännande när det väl sker :) Bilarna är så proppfulla med packning att det knappt går att hitta det man ska ha bland alla prylar - trots att jag packar väldigt "organiserat".

Hundarna är nybadade och luktar gott av schampo, och Baloo är klippt för första gången för att slippa vara varm i stor och tjock päls. Klippmaskinen gick i strejk innan allt var klart, så någon skönhetstävling lär han inte vinna i närtid...;) Men nu kan han bada och torka igen på kort tid, istället för att få fukteksém. Han behöver faktiskt inte ha en stor isbjörnspäls på sommaren. Dessutom drar han inte med sig så mycket lort in i den lilla stugan vi bor i, och det är minst lika skönt ;)

Pållarna verkar tycka att det är spännande att vara ute och resa, och Rackarhästen är extra ivrig att ta sig an alla nya upplevelser. Ny inkvartering hindrar inte aptiten på den älskade lucerngröten, och den nya inkvarteringen är redan nedslabbad med mat, såsom den ordinarie ;)

Pållarna "rastades" igår i en stor hage, där dom for omkring så vilt att hundar började skälla, och folk kom ut för att se vad som stod på. Idag är dom på ett bete i väntan på dagens ridtur. Bättre väder inväntas för att slippa bli dyngsura som igår. I väntan på det bättre vädret kan man ju passa på att slöa lite på sängen i det lilla blommiga sovrummet med spetsgardiner ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar