lördag 6 juni 2015

Fira Sverige innan det är för sent...

Nationaldagen är den där dagen av årets 365 dagar då svenska folket får lov att fira sitt land och vara patrioter utan att kallas rasister. Vi får vara stolta över vårt land, våra traditioner och vår flagga utan att angripas av alla som tycker att sådana tankar, handlingar och aktiviteter är fula och smutsiga, och förminskar andra folkslag. Tänk om det ändå vore så alla dagar om året. Tänk om de rasistrabiata som letar ondska överallt där det inte finns någon kunde slappna av lite, och låta svenskar få vara svenskar. Jag säger inte att någon nationalitet är bättre än någon annan, utan att var och en måste få ha rättigheten att identifiera sig med den nationalitet man råkar ha, utan att man för den skull anses förminska och kränka andra människor. Andra flaggor blir inte sämre och fulare för att man tycker om sin egen. Andra traditioner än svenska blir inte dåliga bara för att man som svensk råkar tycka om och värna om svenska sådana. Det är människor som ständigt ägnar sig åt att förvrida andra människors tankar, ord och handlingar till något dåligt som är det stora problemet. De som faktiskt är rasister mot sitt eget folk.

Tyvärr är det så att våra politiker har bjudit in räven på all-inclusive boende i hönshuset, och medan fullständigt odugliga Mona Sahlin och hennes sinnesförvirrade gelikar slår knut på sig själva för att ta hand om världens allra farligaste terrorister på mest välkomnande sätt, ägnar sig dessa tyvärr inte åt att tänka på hur Sverige ska visas tacksamhet för sin blinda och naiva godhet. Det funderas inte på hur Sverige ska återgäldas för att massmördare får ha landet som fristad. Det tänks inte ut någon slags monetär återbetalningsplan för att Sverige på skattebetalarnas bekostnad ordnar förtur till bostad, arbeten, medicinsk- och psykiatrisk hjälp åt återvändande blodbesudlade mördare. Snarare är det väl så att mycket vill ha mer - varför nöja sig med en gräddfil i samhället när man kan tillskansa sig hela landet?

Med tanke på hur sanslöst idiotiskt svenska politiker hanterar mordturismen och återetableringen av världens grymmaste mördare i samhället, så undrar jag när Mona Sahlin och hennes gelikar slutligen har låtit räven göra tabberas i hönshuset?

Alla stackare som redan har flytt IS för att rädda sina liv, får packa kappsäcken en gång till. Men när det är dags, så kommer även svenska folket att behöva ansluta sig till flyktingströmmen. Svenska politiker är jordens absolut oslagbart naivaste, och vägrar förstå vad det är för kallhamrade monster som dom planterar in i vårt samhälle. Men när konsekvenserna av politikernas naivitet uppdagar sig, hoppas jag att dom inte ser till att rädda sig själva först, utan att Mona & gänget står kvar med terapibokningsblocket i händerna medan IS slipar knivarna - på svensk mark.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar