måndag 25 maj 2015

Världens tröttaste fötter...

Milde tid så trött jag är just nu. Det surrar i hela kroppen, men värst känns det i fötterna. Idag har det varit riktigt slitsamt kroppsarbete från 06:30 till 21:30, och nu står stallet på tur att göras iordning. Gårdagen var ungefär likadan, förutom något senare start och slut. Men nu har vi kommit långt med ridbanan, så det är bara att känna sig nöjd och belåten, och konstatera att det kommer att sovas den utmattades hårda sömn inatt ;-)

Dagens roligaste stund bestod av Rackarhästens inspektion av arbetsplatsen när vi råkade ha en stunds väntetid mellan materialleveranserna :) Han sprang omkring som en hund med mulen i marken och luktade, och fick även en visning av lastmaskinen, vilken han var tveksam till om den var något att ha ;-) Dessutom tog han sig friheten att inviga banan i förtid genom att bajsa på den.
Hade tänkt att även Pari skulle få bekanta sig med arbetsplatsen, men det blev ont om tid, så det tar vi imorgon :) Han lär i vilket fall som helst få bekanta sig med ridbanan så det räcker och blir över ;)

Ikväll bjuder jag på en bild på världens tröttaste fötter, samt en på världens nyfiknaste häst ;-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar