onsdag 20 maj 2015

Om terroristvänliga godhetsknarkande politiker som daltar med IS-monster!!

Vad har vi för sinnessjuka politiker i det här landet egentligen?! Ju vidrigare och avskyvärdare handlingar en terrorist begår, desto bredare blir gräddfilen vid återkomst till Sverige.
Det värnas om att återvändande slaktarsvin som skurit huvudet av människor, våldtagit, förslavat och utfört alla tänkbara sorters vedervärdiga brott mot mänskligheten inte får bli en "paria för resten av livet" i samhället. Är det inte exakt det som dessa blodbesudlade varelser är?!?! Hur kan man bli något annat än en paria när man deltar i bestialiska mordorgier? Folkmord jämställs av politikerna med "grova brott", som om halshuggning vore jämförbart med bankrån, narkotikahandel eller liknande.

Jag blir så äcklad av alla dessa politiker som inte skänker offren och deras anhöriga en enda liten tanke!! Hur tror alla imbecilla politiker att det känns att invänta knivbladets färd genom halsen, och att uppleva skräcken och smärtan när livet lämnar kroppen ihop med blodet?? Hur tror alla äckliga godhetsknarkarpolitiker att det känns för offrens anhöriga att leva med sorgen och vetskapen att deras nära och kära inte endast har gått bort, utan att dom har gjort det under de mest hemska, plågsamma och ångestladdade former som en människa kan tvingas lämna sitt liv.

IS-slaktarna är inte på något sätt mindre grymma och mordlystna än vad nazisterna var under andra världskriget. Folkmordet fortgår, men metoderna är annorlunda. Sämst av alla länder i världen är Sverige som finns till hands för mördarnas välbefinnande och omplåstring mellan slaktarresorna, och som belönar återvändarna med en gräddfil i samhället.
Men säg den politiker som skulle ha velat ge Hitler, Josef Mengele och övriga vidriga krigsförbrytare förtur till jobb, bostad och psykiatri. Men å andra sidan, om förintelsen av judar hade varit pågående just nu - och nazister hade lämnat Sverige för att vara behjälpliga med folkmordet i koncentrationslägren - så skulle säkert dagens godhetsknarkande politiker ställt upp lika fint för dom mördarna också, och glömt bort judarnas lidande.

Svenska politiker sanktionerar folkmord och gör Sverige till en fristad och ett paradis för terrorister. Det finns inget annat land i världen som är så ömsint och välvilligt mot terrorister som detta land. Detta beror på att våra politiker är imbecilla godhetsknarkare som tyvärr totalt har missuppfattat vad godhet är.

SKÄMS, SKÄMS och åter SKÄMS alla ni vidriga politiker som värnar om återvändande massmördares livskvalité. Dom har förbrukat sin rätt att leva, och istället för ges livskvalité ska dom utvisas och fråntas sitt medborgarskap.

De politiker som fortsätter att envisas med att finnas till hands som hjälp och stöd för återvändande IS-slaktare ska fråntas sin tjänst. Man är inte lämplig att sitta i maktens korridorer när den ENDA empati man förmår känna är för mördarmonstren, medan offrens anhöriga och de som flytt för att rädda sina liv inte ägnas en tanke, utan tvingas se på när monstren får förtur i samhällets gräddfil.


5 kommentarer:

 1. Detta måste vara ett av de mest idiotiska exemplen på politikers totala inkompetens och intelligensbefrielse hittills....vem vid sina sinnes fulla bruk skulle kunna komma på idén att försöka rehabilitera massmördare och bestialiska krigsförbrytare?! De förtjänar inte ens krigsrätt för de är inte värdiga att betecknas som soldater....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig fullständigt! Det finns länder där dessa massmördare skulle få ett dödsstraff istället för jobb, bostad och terapi. Det är gravt störande att pk-media väljer att kalla svinen för soldater och krigare.

   Radera
 2. Jag har läst tidigare att man vill "rehabilitera" dessa massmördare.Det GÅR ju inte så bara! Enkelspårighet.
  Jag blir sjukt trött på detta. Idioti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är också så sjukt trött på att det ska värnas om dessa fruktansvärda monster, medan deras lemlästade offer glöms bort av politikerna. Den som kan begå den här allra värsta sortens brott är så långt från normal i huvudet som man kan bli. Den som tror att man kan rehabilitera ondskan behöver själv rehabiliteras i huvudet.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera