tisdag 12 maj 2015

Åsa Romson - Vice statsminister och Pinsamheten personifierad...

Tomma tunnor skramlar mest, och att lyssna på Åsa Romson kan göra att man får riktigt ont i öronen. Eller att man tappar humöret. Hur i hela fridens namn kan en sådan tomhylsa få vara vice statsminister?!?! Att hon skämmer ut sig själv när hon öppnar munnen är en sak, men hon skämmer ju ut hela landet dessutom. Det är pinsamt!!

Att regeringen lider av akut kompetensbrist är inte ett faktum som ens kan ifrågasättas. Det fanns en tid då jag trodde att finansministern var den vars hårrötter man såg mest av då hon gäspar, men hon och Romson delar minsann på förstapriset "Sveriges absolut mest korkade politiker genom tiderna". Men medan Magdalena Andersson är lika dålig på att hantera sanningen som statsministern är på att hålla löften, så är Romson totalt och fullständigt befriad från allt vad allmänbildning heter. Att hon ens lyckades fundera ut en i hennes lilla förstånd relevant jämförelse mellan Auschwitz och Medelhavet är ett bevis för detta, och när hon ursäktade sig så gjorde hon det verkligen med bravur - genom att fortsätta att skämma ut sig.

Hennes lilla manshatande tal är bland det värsta jag någonsin har hört inom politiken. Hur skruvad får en vice statsminister lov att vara?!?! Jag blir arg, illamående och äcklad av att det faktiskt inte behövs en gnutta av förstånd för att kvalificera sig till politikens allra högsta poster, och blir överbetald av att nöta stolstyg i Rosenbad.

Maka söker kaka, och Stefan Löfven har verkligen lyckas samla sina bästa gelikar omkring sig...

https://youtu.be/72d4E3Qencs


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar