torsdag 16 april 2015

När politikers hyckleri är som fulast...

Dagens nyhet att Miljöpartiet åker med regeringsplanet mellan Arlanda och Bromma är något av det mest stötande jag har läst inom politiken på senare tid. Förutom att Miljöpartiet vill lägga ner Bromma så ska ju miljön vara partiets hjärtefråga!! Att MP med den lille omogne och verklighetsfrånvände Fridolin är ett litet hycklarparti är ingen nyhet. Man skulle med en stor portion god vilja kunna tänka sig att tidigare uppdagade oomtänksamheter om miljön som har begåtts, har varit misstag orsakade av bristande kunskap. Att det kanske är svårt på gränsen till omöjligt, att få klarhet i om en färg man målar båten med är giftig att sätta i kontakt med vattendragen eller inte. Men nej, så god vilja har jag inte, för en företrädare för Sveriges "miljövänligaste" parti bör ligga lite steget före i sitt tänk och sina gärningar!

Kortresorna i regeringsplanet kan omöjligtvis ha varit oavsiktliga, och är gravt stötande av många skäl. Miljöpartiet anser att alla ska åka kollektivt - oavsett om möjlighet ens finns - och ser till att straffbeskatta alla som faktiskt måste använda bil genom att höja ett redan högt bensinpris. Bilarna ska bort från vägarna helt enkelt oavsett hur det drabbar människors möjligheter att ta sig till sitt arbete mm. Flyget betraktas som en horribel miljöbov, och den som åker på charterresa ska veta att den bidrar till världens förstörelse. Samtidigt åker MP själva flygplan för att förflytta sig den lilla fjuttsträckan på fyra mil mellan Arlanda och Bromma!! VARFÖR??? Vill lillkillen Fridolin m fl spara tid kanske?! För isåfall bör någon upplysa det otäcka hycklarpartiet MP om att vanligt folk vill också spara tid, men blir inte hämtade med flygplan för att åka några enstaka mil. MP - och hela regeringen för den delen - hade kunnat åka kollektivt denna sträcka. Men nej, de slösaktiga och omoraliska latmaskarna valde att lägga stora summor av skattepengarna på att värna om sig själva, och att smutsa ner miljön.

Det är redan ett brott mot demokratin att pyttelilla MP styr Sverige via sossarna. Men nu har det gått för långt. Hur djupt kan politiker få sjunka innan de helt enkelt avsätts?!?!?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar