onsdag 22 april 2015

Återvändande IS-massmördare ska nekas inträde till Sverige.

För en tid sedan var nyhetsrapporteringen från det folkmord som IS ägnar sig åt väldigt omfattande. Det publicerades dagligen bilder på avhuggna huvuden, på människor som knuffades ner från hustak pga sin sexuella läggning, och oräkneliga andra fruktansvärda grymheter. Nu verkar intresset för det pågående folkmordet ha svalnat trots att IS fortfarande oförtröttligt ägnar sig åt att mörda och förstöra. 
Fokus verkar ha flyttat från förfasandet över grymheterna, till de praktiska frågor som uppstår när stora mängder flyende människor ska tas omhand i ett land som saknar resurser. Eller rättare sagt till politikernas totala handfallenhet inför hela situationen.

Trots att IS-terroristerna hör till de grymmaste som världen har skådat så fanns det svenskar som drog till deras försvar när rapporteringen var som mest detaljerad. Svenskar som inte kunde se till offrens och deras anhörigas lidande och rättigheter, utan som var fixerade vid att hitta förmildrande omständigheter för deras mördares räkning. (Kanske är det typiskt svenskt, för samma typ av behandling får t ex kvinnor smaka på om de har oturen att bli våldtagna i Sverige). 
Det är fortfarande så att det letas förmildrande omständigheter för mördarnas räkning, och det sämsta av allt är att svenska politiker inte endast står flata inför att hundratals "svenskar" tar steget att bli massmördare, utan att de väljer att gulla med monstren vid återkomst från mordorgierna. Det finns inga konsekvenser att möta för en hemvändande massmördare, utan det är bara att vila upp sig, bli omplåstrad, vässa kniven och ge sig av igen. Eller stanna kvar i Sverige och bli extra omhuldad av samhället ifall deltagandet i mordorgier orsakar någon form av psykisk obekvämlighet.

Den som åker och ansluter sig till den blodtörstiga terrororganisationen IS för att bli massmördare, har förbrukat sin rätt att sätta fötterna på svensk mark. En sådan varelse är inte välkommen tillbaka. Passet ska konfiskeras och förstöras på utsidan av den svenska gränsen. Medborgarskapet ska omgående dras in. Det finns inga förmildrande omständigheter. Det är inte synd om bestialiska mördare. Det är synd om OFFREN och deras ANHÖRIGA!!! 

Det här handlar inte om rättroende muslimer, utan om sjuka idioter med ett tidigare undertryckt och nu uppvaknat behov av att döda människor. Det är helt sinnessjukt att svenska politiker är så patetiskt flata!! Människor flyr till Sverige för att rädda sina liv, och tvingas såsom resten av landets befolkning att leva sida vid sida med de återvändande mördarmonstren. Som om det inte är vedervärdigt nog går skattebetalarnas surt förvärvade slantar åt till vård av skador som mördarna ådrog sig under sin ondskefulla gärning. Som grädde på moset ska massmördarna ha förtur i köerna till jobb och psykiatri. Kan man inte anmäla svenska politiker någonstans för att dom är kriminellt dumma i huvudet som upplåter Sverige som garnisonsstad åt terrorister?!?!?! Svenska folket - naturligtvis inklusive de som har flytt hit för att rädda sina liv - har rätt att leva sitt liv utan obestraffade mördare i sin omgivning!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar