lördag 24 januari 2015

Sverige fylls upp av flera massmördare för varje dag.

Det var en gång en lycklig tid i Sverige då mord var ett horribelt brott, och massmördare huvudsakligen figurerade i filmer och böcker. Mördare hörde hemma i fängelser, och man kunde möjligen gräma sig en smula över för korta strafftider. Man ville ju helt enkelt inte ha mördare fria på gator och torg. Den tiden är nu förbi.

Vartefter så kallade "svenskar" åker iväg och ansluter sig till terrororganisationen IS blir massmördarna flera för varje dag. Det drar skam över ordet "svensk" när det används för att benämna några av världens allra brutalaste och blodtörstiga massmördare. Regeringen borde skyndsamt ingripa mot att dessa ovärdiga medborgare reser iväg och slaktar oskyldiga stackars människor, men nej. Det är bara att boka en biljett och åka iväg och frossa i dessa blodsorgier.

Så vad händer då när dessa masslaktare tycker sig ha bragt tillräckligt många människor om livet, eller blir sårade och tyvärr inte dör? Jo, då är det bara att åka hem igen. Vila upp sig från halshuggningar och lemlästningar lite. Eller söka vård för att bli "fit for fight" igen.
Den som känner sig ha fått sitt behov av att slakta människor stillat kan i lugnt och ro återgå till det liv han lämnat. Här i Sverige, och mitt ibland oss människor som sist av allt vill leva sida vid sida med dessa monster. Men vi har inget annat val än att se på när vårt vackra land fylls upp av återvändande massmördare. För det är ju synd om dom. Man kan rentav läsa idioters pläderingar för att dom ska gå först i såväl jobbköer som vårdköer till psykiatriska mottagningar. Men med det resonemanget finns det i alla fall många skattekronor att spara på att stänga landets fängelser. Det finns väl inte så många i dagsläget inspärrade som har begått brott att klassa som ens tillnärmelsevis så horribla som de återvändande IS-krigarnas?! Lite skattefiffel och småstölder är ju inte ens värt att åtala någon för i jämförelse.

Politikernas totala flathet måste nå ett slut NU!!! Det kan inte fortsätta såhär. Sverige är en av världens skamfläckar, när medborgarna tillåts att åka iväg och delta i mordorgier och sedan komma tillbaka till ett liv i frihet och välmåga. Det är avskyvärt att detta tillåts. Politikerna är medskyldiga till massmorden av oskyldiga när ingenting görs. Mördarmonstren ska dessutom fråntas sitt medborgarskap och utlämnas till rättsväsendet i det land där dom blodat sina händer. Dom ska inte snylta på svenska skattepengar genom att leva för gott i svenska fängelser, och dom ska sannerligen inte leva i frihet heller. För det är ett stort hån och en skymf mot deras offer. De offer som Sveriges politiker väljer att håna och skymfa genom att ta väl hand om deras mördare vid återkomsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar